En person dræbt af knivstik efter stort slagsmål

En person er blevet dræbt af knivstik i Valby, mens tre andre er blevet såret efter et voldsomt masseslagsmål natten til mandag, oplyser Københavns Politi

En 27-årig mand er afgået ved døden efter et stort slagsmål i Valby i København natten til mandag, hvor flere personer er blevet stukket med kniv.

Det bekræfter Københavns Politi, som samtidig oplyser at offerets pårørende er underrettet.

Flere personer er derudover bragt til Rigshospitalet som følge af slagsmålet. Ifølge politiet er tre andre personer såret, men ingen af dem er i kritisk tilstand.

- Vi arbejder ud fra formodningen om, at det er to lokale grupper, der er stødt sammen. På nuværende tidspunkt tyder det ikke på, at det er banderelateret, siger leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet, Brian Belling. 

Slagsmålet skete på Carl Th. Dreyers Vej og politiet valgte siden at afspærre et område nær Akacieparken og Valby Langgade.

 

Her har politiet natten og morgenen igennem arbejdet med blandt andet hundepatruljer og retsmedicinere for at sikre spor.

Siden har de været massivt til stede på gerningsstedet.

Endnu ingen anholdte

Mandag morgen har politiets arbejde givet trafikale udfordringer for morgentrafikken, hvorfor de opfordrede til, at man fandt alternative ruter.

Men kort efter klokken 08.00 er undersøgelserne dog afsluttet og politiet har ophævet afspærringerne.

 
 

Hovedstadens Beredskab har desuden bistået med at rengøre på gerningsstedet.

Politiet modtog anmeldelsen om slagsmålet klokken 00.40 natten til mandag og mødte derefter talstærkt op på adressen.

Der er endnu ikke nogen anholdte i forbindelse med episoden.

 
 
Foto: Presse-fotos.dk