Dizzy Mizz Lizzy optræder for første gang i Valby

Dizzy Mizz Lizzy er den sidste brik, der fuldender programmet for Grøn 2019.

Foto: Grøn 19

For første gang nogensinde skal Dizzy Mizz Lizzy optræde på Grøn. Men skulle de begynde at ryste lidt på hænderne, så kan de trygt læne sig op af de erfarne Grøn-veteraner, som også gæster scenen i Valbyparken og på Amager i år. 

Blandt andre spiller det aldrende pigeband, Anne, Sanne og Lis, de tre damer har alle optrådt et utal af gange på Grøn igennem årene. 

Forsangeren for Dizzy Mizz Lizzy, Tim Christensen, har dog som solokunsterne spillet på Grøn fem gang før. 

- På Grøn kommer vi til at spille alle de numre, vi ved, folk gerne vil høre, og måske afslører vi også et nyt nummer eller to. Publikum kan forvente, at det bliver fuld smadder fra vores side af. Der er mange andre gode navne på plakaten til Grøn 2019, og dem må vi helst ikke blegne i forhold til.

Læs også Tuborg: Roskilde er en legeplads for nye projekter

Ifølge bandet repræsenterer programmet på Grøn 2019 både en folkelighed og en genkendelighed, ligesom det også er en perfekt anledning til at opdage ny musik, eller musik man ikke på forhånd troede, man kunne lide:

- På Grøn er der noget for alle. Og så er der måske også en mulighed for få en eye-opener for noget musik, man måske ikke var klar over, at man ville kunne lide.

Program og turplan for Grøn 2019

Programmet:

Programmet til Grøn 2019 indeholder noget for enhver smag og en stærk blanding af både nye og erfarne navne. Disse tæller hitmagerne,Scarlet Pleasure, dansk raps vidunderbarn Kesi, DJ-veteranen Kato, electrorockerne Carpark North, popsensationen Alphabeat, kometerne SAVEUS, rockkvinderne, Anne, Sanne & Lis og rockveteranerne Dizzy Mizz Lizzy.


Turplan:

Grøn finder sted i uge 29 og 30, hvor karavanen besøger i alt otte byer. Første stop er Amager den 18. juli. Herefter følger Kolding 19. juli, Aarhus 20. juli, Aalborg 21. juli, Esbjerg 25. juli, Odense 26. juli og Næstved 27. juli, inden det hele slutter med et brag søndag den 28. juli i Valby.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?