Der er dømt loppe- og markedsdag på Nørrebro

På trods af de voldsomme episoder på Nørrebro, holder befolkningen stadig fast på fællesskabet. Der er dømt loppe-og markedsdag på søndag 20. august.

ALLE KENDER BLÅGÅRDSGADE lyder titlen på loppe- og markedsdagen, som finder sted søndag d. 20. august 2017 på Nørrebro.

Fra kl. 10-20 kommer der liv på Blågårdsgade samt Blågårds Plads. Her vil der være loppeboder, som bliver styret af beboerne selv, forretningerne på Blågårdsgade vil lokke med special tilbud/rabatter og smagsprøver og der vil være leg og aktiviteter til børnene. 

Der er mulighed for at lave sin egen loppebod i gaden. Loppeboderne er fortrinsvis til beboere i Blågårdsgade + de tilstødende gader. Læs mere praktisk og vigtigt information her.

På markedskalenderen.dk kan man i øvrigt få et overblik over resten af byens loppemarkeder

Fokus på den livlig gade

Kates Joint på Blågårdsgade har søgt tilladelse til at lave denne markedsdag fra kommunen, så borgerne og forretningerne i kvarteret kan indtage og bruge gaden/pladsen til at lave en hyggelig dag. 

Ønsket ved markedsdagen er at styrke sammenholdet i området og profilere gaden til resten af København og omegn samt byens turister. Fokus på at Blågårdsgade er en livlig handelsgade og unikt beboelses område med rigtigt meget at byde på.

Området omkring Blågårdsplads har gennem flere år været plaget af bandeproblemer. Tilbage i 2013 fremlagde man blandt andet en plan på Københavns Rådhus om at fremme et synligt alternativ i form af caféer, erhvervsliv og kultur i området.

I dag er en lang række af erhvervsdrivende rykket ind i gaden:

Blågårdsgade

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Forbrug

eksempler

Se tricksene: Sådan bliver du lokket til at købe mere på nettet

vandrør

Sådan undgår du frosne vandrør i sommerhuset - og det gør du, hvis skaden er sket

lidl høje gladsaxe

Supermarked lukket efter lort i handske

fastelavnsboller

Har ikke set noget lignende: Ekspert forklarer fastelavnsbollens nyfundne popularitet

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere