Biltyve stikker to mænd ned i København

To mænd kom i slagsmål med omkring seks mænd og blev stukket ned, da de fandt frem til en stjålet bil.

To mænd på 28 og 31 år blev tirsdag eftermiddag stukket ned, da de kom i slagsmål med omkring seks andre mænd i Husum i København.

- Der opstår noget uoverensstemmelse på Frederikssundsvej ud for nummer 312. Det fortsætter så over i Gadelandet, hvor de to mænd bliver stukket med kniv, fortæller Henrik Vedel, der er central efterforskningsleder ved Københavns Politi, til Ritzau.

Klik her for at se flere billeder fra Local Eyes

Den ene mand bliver ramt af to knivstik, mens den anden bliver ramt af et enkelt. De bliver stukket i nederste del af brystet, i lænden og i en balle.

- Den ene af de forurettede er allerede udskrevet efter behandling for nogle overfladiske skrammer. Den anden ligger på operationsbordet, men er stabil og uden for livsfare, forklarer efterforskningslederen.

Vidner til episoden har fortalt politiet, at omkring seks personer deltog i overfaldet på mændene, og at de efterfølgende løb i alle mulige retninger.

Motivet til knivstikkeriet skal muligvis søges i en stjålet bil.

- Vi arbejder ud fra, at de forurettede har fået stjålet en bil. Da de så finder den, bliver de overfaldet af denne gruppe, siger Henrik Vedel.

Politiet vil meget gerne høre fra vidner, som måtte have set eller bemærket noget usædvanligt i området tirsdag eftermiddag.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Men in Black demo

Flere hundrede demonstrerer lørdag aften mod restriktioner

politi

36 unge holdt fest i medborgerhus og brød forsamlingsforbud

25_seconds

playMyndigheder deler oplysninger om kriminelle: Kan blive smidt ud af hele Brøndby Strand

Gerningsmand

playKrænkede pige i metroen: Nu efterlyser politiet gerningsmand

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere