Ålholm Skole i Valby er fredag middag blevet evakueret på

Ålholm Skole i Vanløse er fredag middag blevet evakueret på grund af en brand. Ingen er kommet til skade og ilden er nu slukket.

Elever og lærere samt børn og medarbejdere i en børnehave blev fredag evakueret på grund af brand på Ålholm Skole i Vanløse ved København.

Københavns Brandvæsen modtog meldingen klokken 12. Den lød ifølge operationschef Michael Møller på "røg under loftskonstruktionen".

- Fordi der er tale om brand på en skole, så sender vi en ret stor styrke af sted, og man vælger så at evakuere skolen, fortæller Michael Møller.

Ifølge ham er ingen kommet til skade i branden, som opstod mellem loftskonstruktionen og taget og strakte sig hen over to klasselokaler.

- Alle børnene kunne være inde i en gymnastiksal, og de børnehavebørn, der var der, fik noget varmt tøj på og har kunnet være udenfor, fortæller Michael Møller.

Ilden på skolen er slukket, men brandvæsnet skal have taget hånd om de følgeskader, såsom vandskader, der er opstået i forbindelse med slukningsarbejdet, før skolen kan fungere normalt igen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

618602-311

Politiet undersøger mistænkelig brand ved rockerborg

politi

Mor er anholdt for at bortføre niårig pige fra Bagsværd

mette frederiksen dukke afbrændt

playFire personer mistænkes for afbrænding af statsministerdukke

Politibil nat

Politiet lukker fest og sigter 31 personer

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere