22-årigt knivoffer hjulpet af kommunalarbejdere

En ung mand stukket flere gange med kniv, men formåede at køre fra gerningsstedet i sin bil.

Onsdag aften blev en 22-årig mand knivstukket flere gange i overkroppen i København.

Der er indtil videre en del uklarhed om knivstikkeriet, men vidner har fortalt til politiet, at manden blev stukket under et skænderi med en gruppe andre.

Den unge mand ønsker ikke at fortælle politiet, hvad der præcist er sket.

- Den forurettede kommer kørende i sin bil ved krydset ved Frederikssundsvej og Nordre Fasanvej. Han stopper ved nogle kommunalarbejdere og beder dem ringe efter en ambulance, fortæller den centrale efterforskningsleder hos Københavns Politi, Kenneth Jensen, til Ritzau onsdag aften.

Den unge mand er blevet stukket mellem fire og seks gange i torso og i ryggen og er nu indlagt på hospitalet. Mandens tilstand betegnes som stabil af lægerne.

Politiet mener, at knivstikkeriet fandt sted på Magistervej, der ligger et par minutters kørsel fra det sted, hvor den tilskadekomne stoppede i sin bil.

 - Vi har fundet blod og glasskår fra en knust bilrude derude, og der var også en knust rude i mandens bil, oplyser Kenneth Jensen til Ritzau.

 Ingen personer er blevet anholdt i sagen, og der er heller ikke blevet fundet noget gerningsvåben. Politiet er i gang med at lave undersøgelser på gerningsstedet og tale med vidner.

- Vi har talt med nogle få vidner, som fortæller, at der har været en gruppe, som var oppe at toppes, siger Kenneth Jensen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi

36 unge holdt fest i medborgerhus og brød forsamlingsforbud

politiafspærring

Gik amok i hærværksraseri: Knuste ruder på 16 biler og to butikker

25_seconds

playMyndigheder deler oplysninger om kriminelle: Kan blive smidt ud af hele Brøndby Strand

Gerningsmand

playKrænkede pige i metroen: Nu efterlyser politiet gerningsmand

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere