Ishøj Kommune har ansat ny direktør

Marie Louise Madsen er netop blevet valgt som ny direktør for teknik, miljø og it i Ishøj Kommune af et enigt ansættelsesudvalg.

Hun har førhen været kontorchef for teknik og miljø i Kommunernes Landsforening. Nu er hun ansat som direktør for teknik, miljø og it i Ishøj Kommune. 

quote Hun har ledelseserfaring, kan tænke strategisk og politisk

Ole Bjørstorp, Soc.dem., borgmester i Ishøj

Marie Louise Madsen er 38 år, og hun er blevet valgt som ny direktør ud af et felt på 59 ansøgere. 

- Ishøj er en alsidig, ambitiøs og attraktiv kommune, der både har by, erhverv, natur og kultur. En dynamisk kommune, hvor der er noget at lave, men også noget at lave det af, udtaler Marie Louise Madsen i en pressemeddelelse og tilføjer, at hun glæder sig til at samarbejde tæt med både borgere, virksomheder og politikere. 

- Jeg er løsningsorienteret og drevet af at få ting til at ske sammen med andre. Jeg kan tale med de fleste, er god til at forhandle og mediere imellem forskellige interesser, siger Marie Louise Madsen. 

Fra 34 til 230 ansatte

Marie Louise Madsen overtager direktørstillingen d. 1. august.

Som kontorchef i Kommunernes Landsforening havde hun 34 ansatte under sig. Som direktør for teknik, miljø og it skal Marie Louise Madsen have ansvar for 230 medarbejdere.

Borgmester Ole Bjørstorp, Soc.dem., der har stået i spidsen for ansættelsesudvalget, er tilfreds med valget af Marie Louise Madsen som ny direktør. 

- Hun har ledelseserfaring, kan tænke strategisk og politisk, og så kender hun de aktuelle sager, opgaver og udfordringer, vi som kommune står overfor, forklarer Ole Bjørstorp.

Han uddyber, at det er en stor fordel for dem, at Marie Louise Madsen har mange kontakter til andre kommuner og kan indhente erfaringer fra dem til gavn for Ishøj.

Marie Louise Madsen har en kandidatgrad i sociologi fra Københavns Universitet og har derefter gjort karriere i Kommunernes Landsforening først som konsulent, herefter vicekontorchef og sidst kontorchef. 

Hun er i dag ved at afslutte en master i Public Governance. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Bagsværd rostadion

Dødsstød til prestigeprojekt? Kommuner trækker stikket til nyt rostadion

Lynetteholmen ny tegning af Lynetteholm, som man forestiller sig, at den øen vil se ud under anlægsfasen.

playEkspert: Lynetteholm stormflodssikrer ikke København

20190208-171140-2-1920x1281we

playKøbenhavnsk V-borgmester kalder regeringens sommerpakke et plaster for hovedstaden

Handicapparkering

Fra juli får du ekstra smæk for at holde her

Ishøj

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere