Ishøj-familie mister hus ved ejendomsmægler-fejl

Wasim Anwar fra Ishøj havde boet fem måneder i sit nye hus, da han fik at vide, at lånet, som ejendomsmægleren havde lovet ham, ikke var virkelighed.

02:27

1 af 2

Efter længere tids tovtrækkeri har Wasim Anwar nu endelig fundet en lejelejlighed til sin familie i Ishøj.

- Jeg har det helt ad helvede til. Jeg har været syg og stresset.

I januar fandt familien ellers lige det rækkehus, som de havde ledt efter. Banken sagde nej, men mægleren fra EDC Ishøj lovede at sørge for lånet.

Wasim Anwar fik at vide, at alt var på plads, og at han og familien bare kunne flytte ind.

Wasim Anwar rykkede løbende for papirerne, men begyndte at renovere rækkehuset. Familien nåede at bo der i fem måneder, inden den nedslående besked kom: Lånet havde aldrig været virkelighed og familien skulle flytte ud.

- Så var jeg på arbejde i tre dage, og så var jeg syg flere gange, for jeg kunne ikke klare mig. Jeg var bare stresset, siger Wasim Anwar, der havde længere sygeperioder fra sit arbejde som taxachauffør.

Wasim Anwar har stadig ikke fået udbetalingen på 300.000 kroner retur, og familien har fået at vide, at der vil blive trukket husleje af beløbet - 7.500 kroner for hver måned de har boet i huset.

EDC Ishøj oplyser, at mægleren, der lovede dem lånet - af samme grund - ikke længere er ansat.

- Jamen det er jo en kedelig sag, som sker som følge af en klokkeklar fejl hos en tidligere medarbejder hos EDC. De her mennesker får adgang til en lejlighed, som de aldrig skulle have haft adgang til, siger Jan Nordmann, der er kommunikationschef hos EDC.

Sagen ligger nu hos advokaterne, men Wasim Anwar håber at få hele sin udbetaling tilbage - plus erstatning for de mange udgifter, der har været i forbindelse med sagen.

Og så skal der igen ro på familielivet i lejelejligheden i Ishøj.

- Vi skal ikke have egen lejlighed eller rækkehus. Det er ikke noget for os. Det er en dårlig oplevelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik