Voksen mand krænkede syv-årige piger

Manden er sigtet - men ikke varetægtsfængslet. Han nægter sig skyldig.

Foto: Ida Marie Odgaard / Scanpix

En 38-årig mand er sigtet for blufærdighedskrænkelse af i alt tre syv-årige piger i Hvidovre.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi.

Første krænkelse fandt sted torsdag den 18. juni på Risbjergvej ved 17.30-tiden, mens to piger dagen efter blev udsat for blufærdighedskrænkelser dagen efter på Fagerstedvej efter klokken 16.

I begge tilfælde var der tale om, at den 38-årige mand - ifølge sigtelsen - blottede sit kønsorgan for pigerne. Han rørte ikke ved børnene.

- Vi har sigtet ham for at blufærdighedskrænke pigerne, og nu fortsætter vores efterforskning,”siger politikommissær Henrik Hougaard, Københavns Vestegns Politi.

Undersøger om der er flere sager

Manden blev anholdt mandag eftermiddag klokken 17, og den videre efterforskning skal nu afdække, om der har været flere tilfælde af blufærdighedskrænkelse,

Den 38-årige er ikke tidligere straffet for tilsvarende kriminalitet, og der var ifølge Københavns Vestegns Politi ikke grundlag for at begære ham varetægtsfængslet.

Men det betyder ikke, at han går fri for straf. Hvis der rejses tiltale i sagen risikerer manden op til fire pårs fængsel.

Københavns Vestegns Politi oplyser til TV 2 Lorry, at manden nægter sig skyldig i sigtelsen.

Det siger straffeloven

§ 232. Den, som ved uanstændigt forhold krænker blufærdigheden, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år eller, hvis forholdet er begået over for et barn under 15 år, med bøde eller fængsel indtil 4 år.
Stk. 2. Ved fastsættelse af straffen skal der lægges vægt på den særlige krænkelse, der er forbundet med lovovertrædelsen.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik