Rocker-klage afvist af kommunen

Brugerne af Bandidos-klubhuset i Hvidovre får ingenting ud af deres klage over det samlingsforbud, som Hvidovre Kommune nedlagde sidste år.

Planklagenævnet har afvist at behandle en klage over samlingsforbuddet mod Bandidos-klubhuset i Hvidovre. Det har de gjort, fordi samlingsforbuddet udløb d. 1. marts og dermed ikke længere er aktuelt. Det skriver SN.dk.

Vestegnens politi lukkede d. 3. november sidste år klubhuset sammen med flere andre Bandidos-klubhuset på Sjælland, fordi der angiveligt var en konflikt i rocker-miljøet. Vestegnens politi vurderede at ejendommen kunne være et angrebsmål i en konflikt. Og eftersom det ligger i et kvarter med både skoler og børneinstitutioner, så Hvidovre kommune det nødvendigt at indføre samlingsforbud.

Forbuddet var i funktion i tre måneder. Hvidovre Kommune kunne ikke forlænge forbuddet, da Bandidos havde overholdt forbuddet, og at der har været ro i de tre måneder, forbuddet har stået ved magt.

Da Hvidovre Kommunes forbud var tidsbegrænset til tre måneder og udløb d. 1. marts 2018 har Planklagenævnet besluttet, at det ikke længere er aktuelt at tage stilling til. Planklagenævnet nævner dog, at skulle kommunen udstede endnu et forbud, er nævnet villig til at tage stilling til klagen igen, det skriver SN.dk.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Amager bakke er tegnet af arkitekten Bjarke Ingels.

Borgere i hovedstadsområdet får varme fra døde mink - har samme konsistens som feta

Nexus foto

playKritik af døgninstitution for unødvendige magtanvendelser mod anbragte unge

løndumping amager

TV 2 afslører: Håndværkere på Amager arbejder til 30 kroner i timen

Affaldssortering

playCorona giver ekstra affald i Storkøbenhavn: - Der er opstået en pulterkammereffekt i hjemmene

Hvidovre

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere