Lovlig gaderæs kommer til Storkøbenhavn

Fartglade motorsportsentusiaster i hovedstadsområdet kan se frem til lovlige streetrace-arrangementer i 2018.

Elsker du at se hurtige biler køre om kap mod hinanden, men bryder du dig ikke om ulovligt gaderæs, så er DMStreetrace lige noget for dig.

Siden det første arrangement i Aalborg tilbage i 2014 har virksomheden Racedays.dk nemlig afholdt over 40 arrangementer i provinsen, og er dermed blevet Danmarks største aktør indenfor udbredelsen af lovlige alternativer til gaderæs.

Og nu kommer de populære løb så også til Storkøbenhavn i forsøget på at se, om der er opbakning til løbene, som er et alternativ til de ulovlige gaderæs, der organiseres rundt om i hovedstadsområdet.

Gade lukket ned i Ishøj i nattetimerne.

Skal køre med hjelm

Nærmere bestemt skal der køres ræs i Hvidovre, hvor Racedays.dk har indgået et samarbejde med kommunen om at afholde to streetrace arrangementer i løbet af 2018.

De lovlige løb godkendes af politiet selv og er omfattet af regelsæt, der fremmer sikkerheden. For eksempel er der krav om, at kørerne altid har styrthjelm på, når der køres, og der er også redningspersonel til stede under hele arrangementet.

Arrangementerne kommer til at foregå på Kystholmen i Hvidovre lørdag den 5. maj og lørdag den 18. august i tidsrummet 14-20. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

clara tauson

Clara Tauson vinder sin første WTA-turnering i karrieren

20201216-083442-L-1920x1258we

København får international tennisturnering til sommer

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

Hvidovre

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere