”Kørte rundt som død og helvede” i villakvarter – politi søger vidner

Bilist ”kørte rundt som død og helvede” i villakvarter, så andre trafikanter måtte undvige. Til sidst bragede han ind i kantsten. Nu søger politi vidner.

Bilisten kørte blandt andet hasarderet i rundkørslen på Kløverprisvej. Foto: Google maps

Det kløede godt og grundigt i højre fod på en mandlig bilist i Hvidovre lørdag eftermiddag.

I en sølvgrå Citroën C3 kørte manden vildt og uforsvarligt rundt på strækningen mellem Avedøre Havnevej, Kløverprisvej og Hvidovrevej i tidsrummet mellem klokken 15.40 og 17.30.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi.

Det er bare en, der kører rundt som død og helvede i området

 

Den vilde kørsel fik borgere til at slå alarm til politiet.

- Vi får henvendelser fra borgere, der har lagt mærke til kørslen og efter sigende skulle have været nødt til at undvige ham, forklarer vagtchef Lars Guldborg.

- Det er bare en, der kører rundt som død og helvede i området. Til sidst ender han med at køre ind i en kantsten på Kløverprisvej, så bilen ikke kan køre længere, siger vagtchefen.

Læs også Vanvidsbilist gav politiet dybe rynker i panden - nu jubler de

Søger vidner til vanvidskørsel

Og fordi en melding om ”sindssyg kørsel er noget ustruktureret at arbejde med”, som vagtchefen udtrykker det, søger politikredsen vidner, der har set bilisten køre rundt som en brækket arm.

- Vi vil meget gerne høre fra folk, der har set bilen køre vildt i området, så vi kan klarlægge kørslen, siger vagtchef Lars Guldborg.

Der skulle efter sigende være meldinger om, at bilisten i sin vanvidskørsel skulle have ramt en eller flere parkerede biler på strækningen og kørt sidespejl af dem.

Politiet tager imod henvendelser på telefonnummer 114.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik