Sportsvognsmesterskab: Christina Nielsen øger føring

Christina Nielsen kørte sig søndag til sjette podieplacering i træk ved amerikansk sportsvognsmesterskab.

Christina Nielsen er datter af racerkøreren Lars Erik Nielsen. Hun er født i Hørsholm i 1992. Foto: Bax Lindhardt - Scanpix

Foto: Ritzau / AP / David Vincent

1 af 2

Ferrari-køreren Christina Nielsen øgede føringen i det amerikanske sportsvognsmesterskab, IMSA, da hun søndag aften kørte en tredjeplads hjem i syvende afdeling på Mosport Park-banen i Canada.

Dermed tog Christina Nielsen, der er født i Hørsholm, og hendes holdkammerat Alessandro Balzan den sjette podieplacering i træk i GTD-klassen. 

Men på trods af det flotte resultat, så var Christina Nielsen alligevel ikke helt tilfreds efter løbet. 

Læs også Michael fra Roskilde sætter vild cykel-verdensrekord

- Jeg har lidt blandede følelser efter løbet. Det er selvfølgelig dejligt at udbygge føringen i mesterskabet. Og det er fedt med den sjette podieplacering i træk, siger hun ifølge en pressemeddelelse.

- Men når det er sagt, så havde vi lidt udfordringer i dag, og uden dem kunne vi måske have vundet. Alle havde udfordringer med det omskiftelige vejr, men vi havde nogle ting, vi kunne have gjort bedre i dag. 

Parret begyndte løbet i deres Ferrari 488 GT3 fra en startplacering som nummer 5 ud af 15. 

Læs også Zanka skifter til Premier League: "Skal prøve mig af"

En regnbyge, der kun dækkede det halve af banen, gjorde det svært for banens biler, og en prototypebil endte på taget mod slutningen af løbet. 

Jan Magnussens Corvette fik en fjerdeplads i GTLM-klassen i samme løb. Han holder derfor fast i førstepladsen i klassen sammen med makkeren Antonio Garcia. 

Næste løb for danskerne er ottende afdeling af IMSA, der afvikles 21 juli på Lime Rock Park-banen i den amerikanske stat Connecticut. 

/ritzau/

Læs også Lyngby sælger 18-årigt stortalent til Inter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik