Berygtet bande fortid efter intern utilfredshed

Den frygtede bande Loyal To Familia er ifølge Frederikborg Amts Avis fortid i Kokkedal. Medlemmerne har ifølge avisen fået nok.

Ovenpå de positive nyheder for borgerne i Kokkedal er problemerne dog rykket videre til blandt andet Helsingør. Det skriver Frederiksborg Amts Avis i dag.

Bandegrupperingen LTF, Loyal To Familia, er en indvandrebande, som primært holder til på Nørrebro i København. Derudover har gruppen afdelinger i Tingbjerg, Skovlunde og Kokkedal, men i sidstnævnte skulle det nu være slut.

quote Lige nu monitorerer vi oplysningerne, og holder nøje øje med situationen.

Lau Lauritzen, Vicepolitiinspektør, Nordsjællands Politi

Ifølge avisen er den berygtede kriminelle grupperings cirka 20 mand store afdeling i Kokkedal blevet opløst, og medlemmerne har de seneste dage afleveret t-shirts og andre bandeeffekter.

Årsagen skulle angiveligt være, at medlemmerne har fået nok at bandelivets konstante pres, og at de gerne vil ud af miljøet, mens enkelte andre kilder ifølge Frederiksborg Amts Avis skulle mene, at afdelingen er blevet smidt ud.

Hos Nordsjællands Politi ønsker man hverken af be- eller afkræfte, om LTF-afdelingen i Kokkedal skulle være gået i opløsning

- Vi kan på nuværende tidspunkt - på baggrund af vores efterretninger - hverken af- eller bekræfte oplysningen om LTF-afdelingen i Kokkedal. Lige nu monitorerer vi oplysningerne, og holder nøje øje med situationen, siger vicepolitiinspektør Lau Lauritzen fra Nordsjællands Politi til Frederiksborg Amts Avis.

 

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Jørgen Olsen Fredens Havn

- Hvad nu, hvis jeg stillede 20 udrangerede campingvogne ind i Kongens Have?

Rækkehuse i Tingbjerg

Stor interesse for at købe ejerbolig i hård ghetto

Skærmbillede 2021-04-14 kl. 22.08.48

Undersøgelse udpeger Egedal som landets bedste kommune

20_percent

playLeif reddede 5-årig fra druknedød: Nu hyldes han på frimærke som hverdagshelt

Hørsholm

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere