Jonas fandt en dildo i IKEA: "Det er lidt sygt"

24-årige Jonas Karlsen og hans familie gjorde et chokerende fund i børneafdelingen i IKEA i Taastrup.

IKEA er fyldt med varer, der kan pifte ens stue, køkken eller soveværelse op.

Men under et besøg i IKEA i Taastrup sidste lørdag, faldt 24-årige Jonas Karlsen over noget i børneafdelingen, som man normalt ikke lige forbinder med IKEA’s populære varekatalog.

Midt i en udstillingsseng lå der en dildo, skriver Metroxpress.

Jonas Karlsen fortæller til TV 2 Lorry, at han var taget hele vejen fra Holbæk til Ikea i Taastrup sammen med sin kæreste og deres tre-årige søn. Også han svigermor og 12-årige svoger med, og det var sidstnævnte der gjorde den chokerende opdagelse.

- Vi havde alle lige spist i cafeteriet og ville egentlig bare ose rundt og købe lidt småting. Da børneafdelingen lå nærmest, gik vi derfor derind.

- Min kæreste og jeg stod så og kiggede på nogle ting, da min svoger kom hen til mig og sagde: ’Der ligger altså en dildo i en af sengene’. Først troede jeg, han lavede sjov. Men den var sgu god nok, Jonas Karlsen til TV 2 Lorry.

- Da jeg kommer derhen står min svigermor ved sengen og ser helt beflippet ud. Hun havde lagt en pude, som hun vile have købt, over den. Da jeg spurgte hende, hvad der lå nede under puden, begyndte hun bare at grine, siger han.

Da Jonas Karlsen løftede puden, lå der ganske rigtigt en vaskeægte dildo i udstillingsengen, der målrettes teenagepiger.
Da Jonas Karlsen løftede puden, lå der ganske rigtigt en vaskeægte dildo i udstillingsengen, der målrettes teenagepiger.
Foto: Privatfoto

Hentede en medarbejder

- Jeg tænkte shit. Hvem tager en dildo med i IKEA. Det er lidt sygt, siger Jonas Karlsen.

Han fortæller, at det umuligt kan have været nogen i hans familie, der havde lagt den der.

- Jeg kender både min svoger og svigermor rigtig godt. De ville aldrig kunne finde på den slags. Og selvom vi reagerede ved at grine lidt af det, så kunne vi også godt se alvoren i det, eftersom det var i børneafdelingen, at den lå, siger Jonas Karslen, som skyndte sig at finde en medarbejder.

- Jeg fandt en, men hun stod lidt væk. Jeg kaldte på hende, og hun spurgte på afstand, hvad det drejede sig om, men jeg kunne ligesom ikke råbe hen over hovedet på folk, at der ligger en pik i en deres senge, siger han.

 
 
Foto: Privatfoto

Så ikke brugt ud

Da han informerede den kvindelige medarbejder om fundet, blev han først mødt med vantro. Men da det gik op for hende, at den skam var god nok, tog hun straks affære og fjernede dildoen med nogle servietter.

- Den så ikke brugt ud, men hun var alligevel noget beflippet, siger Jonas Karlsen og tilføjer, at medarbejderen lige bagefter blev kontaktet af en intetanende kunde.

- Det var altså en akavet omgang. Hun stod bare der med dildoen gemt i hånden og lod, som om ingenting var hændt, siger Jonas Karlsen, der synes, at medarbejderen håndterede situationen rigtig flot.

Selv priser han sig lykkelig for, at hans lille søn ikke var vågen, da det skete.

- Jeg var på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Eller det er vel nok omvendt, siger Jonas Karlsen og griner.

TV 2 Lorry har forgæves forsøgt at indhente en kommentar fra IKEA. Men møbelvarekæden oplyser over for Metroxpress i en mail, at de tager sagen meget alvorligt. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Godhavnsdreng

playJuraprofessor: Godhavnssagen kan åbne ladeport af lignende sager

Opholdsforbud

Risiko for angreb i bandekonflikt forlænger opholdsforbud

20190813-134904-l-1920x1277we.jpg

play17 Godhavns-børn får 300.000 kroner hver for misrøgt

nedim_yasar.jpg

Livstidsdømt mand frifundet for drab på radiovært

Høje-Taastrup

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere