Tredje trafikulykke på en uge inden for få kilometer

Ulykken er den tredje i denne uge inden for få kilometer, hvor politi og redningsfolk har været nødsaget til at spærre vejen.

Billedet her er fra ulykken på Isterødvejen lørdag, hvor flere personer blev kvæstet. Ved søndagens trafikuheld er der ikke sket alvorlig personskade. Foto: Local Eyes

For anden dag i træk og for tredje gang i denne uge er der sket en trafikulykke på Isterødvejen ved Hillerød.

Søndag omkring klokken 12.45 meddeler Nordsjællands Politi, at motortrafikvejen er spærret som følge af et færdselsuheld.

Læs også Alvorlig ulykke: To små børn og mor kvæstet i frontalt sammenstød

På Twitter oplyser Nordsjællands Politi, at spærringen gælder mellem Fredensborgvej og Overdrevsvejen.

- Vis hensyn og søg andre veje, lyder beskeden fra politikredsen.

Godt 40 minutter senere - klokken 13.17 - oplyser politiet i et nyt tweet, at vejen igen er åben efter uheldet, der involverede tre personbiler.

- Heldigvis ikke alvorlig personskade, konsterer Nordsjællands Politi og tilføjer, at de ikke har yderligere information til pressen angående ulykken.

Tredje ulykke i området

Noget kunne umiddelbart tyde på, at strækningen på Isterødvejen lige før og efter Overdrevsvejen ved Hillerød er en farlig af slagsen.

Det er således tredje gang på blot fire dage, at politi og redningsfolk har været nødsaget til at spærre vejen på grund af alvorlige trafikuheld.

Lørdag eftermiddag skete der en alvorlig ulykke det samme sted, nemlig mellem Overdrevsvejen og Fredensborgvej, da to biler kørte frontalt sammen.

Fem personer var involveret i ulykken, hvoraf tre blev kvæstet i sammenstødet - heraf to børn på fire og otte år. Søndag morgen er to personer indlagt i kritisk tilstand.

I onsdags skrev SN.dk, at Isterødvejen var spærret omkring Hillerød på grund af en trafikulykke, der var sket få kilometer syd for de to andre ulykker, denne gang mellem Overdrevsvejen og Kirkeltevej.

Isterødvejen var den første motortrafikvej i Danmark, og åbnede i midten af 1960'erne.

En vej, som indbyder til høj fart

Vagtchef ved Nordsjællands Politi Ole Hestbæk kan endnu ikke konkludere, hvad der var skyld i de tre ulykker. Bilerne skal undersøges, og der skal laves tekniske undersøgelser.

Men han forklarer, at Isterødvejen er en stor bred motortrafikvej, hvor man må køre 90 kilometer i timen.

- I de år, jeg har været i politiet, har det altid været en vej, hvor der er sket mange uheld, siger Ole Hestbæk, siger han til TV 2.

- Det er en vej, som kan indbyde til at køre stærkere, end hvad godt er.

Han fortæller, at der for nogle år siden blev lavet en rundkørsel et sted, hvor der tidligere havde været et kryds.

- Det er mit indtryk, at det har minimeret antallet af uheld lige dér, siger Ole Hestbæk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik