Mand anholdt for knivstik under stort slagsmål ved bryllup

Manden er varetægtsfængslet frem til den 11. januar.

En mand er anholdt og varetægtsfængslet for sin rolle i et større slagsmål, der opstod i forbindelse med en bryllupsfest i Herlev lørdag aften.

Den 31-årige mand mistænkes for at have stukket en anden mand i ryggen med en kniv. Såret blev manden hastet på hospitalet til indlæggelse. Søndag morgen var han dog uden for livsfare.

Vagtchefen hos Københavns Vestegns Politi kan ikke med sikkerhed sige, hvad sigtelsen mod den 31-årige lyder på, men fortæller, at der formentlig er tale om forsøg på manddrab.

Manden blev anholdt mandag, da politiet fandt ud af, hvem vedkomne var. Herefter ringede politiet til den nu sigtede, der selv mødte op på politistationen flankeret af advokat og lod sig anholde, oplyser Brian Holm, der er vagtchef ved Københavns Vestegns Politi.

Video fra Herlev natten til søndag. Politiet var til stede i forbindelse med et større slagsmål, hvor en mand blev stukket i ryggen med kniv.

Gruppe forstyrrede fest - så gik det hele bananas

Bataljen opstod lørdag aften i forbindelse med et bryllup på Stationsalléen 46 nær Herlev Station.

Her troppede en gruppe unge mænd op og forstyrrede festlighederne.

- Der er en bryllupsfest i nogle lokaler, og så er der nogle personer udefra, der tropper op. Der bliver vist også kastet kanonslag mod festen. Det eskalerer, og et større slagsmål opstår, hvor en mand bliver stukket i ryggen med kniv, udtalte vagtchef Peter Grønbæk til TV 2 Lorry søndag.

Gerningsmanden, der blev beskrevet som dansk af udseende med skaldet eller meget kort hår, stort fuldskæg og sort tøj stak af fra stedet. Manden, der blev stukket i ryggen, blev hastet på hospitalet, men slap med livet i behold.

Mens politiet søndag ikke kunne klarlægge, om der var tale om relationer mellem de to parter, fortæller vagtchef Brian Holm til TV 2 Lorry mandag, at der tilsyneladende ikke er den fjerneste relation mellem de to parter.

 
 
Foto: Presse-fotos.dk

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi undersøger skyderi i ishøj

Politi undersøger muligt skyderi ved haveforening

Skønhedsklinikken Cliuniq

Skønhedssalon sigtet for niende gang for at holde åbent

Politi retten i glostrup 112

29-årig dømt for vandvidskørsel: Spøgelsesbilist flygtede fra politiet på motorvej

20190510-105520-7-1920x1277we

Tre teenagepiger anholdt for mislykket gaderøveri i Indre By

Herlev

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere