Mystisk skikkelse på billede fra Kronborg

Spøger det på Kronborg? Sådan lyder det på facebooksiden Danske Kongelige Slotte, efter besøgende har bemærket en skikkelse på et billede.

To besøgende i Kronborgs kasematter tog et billede, som de blev lagde på Instagram. Flere i omgangskredesen så billedet og kommenterede en skikkelse til højre i billedet.

I vores indslag fortæller John Østergaard, Museumsopsynsbetjent på Kronborg, at han da ikke vil afvise at der kan være spøgelser, f.eks. fra fanger der døde i kasematerne under Svenskekrigen. - Men så længe vi ikke kan bevise det, skal vi ikke prale med det, siger han.

Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme, der bestyrer facebooksiden Danske Kongelige Slotte, efterlyser flere mystiske oplevelser.

På facebooksiden kan man følgende:

HJÆLP SØGES - SPØGER DET PÅ KRONBORG?

Frederikke var i sidste uge en tur på Kronborg med tre af sine venner. Mens de leder efter Holger Danske i de fugtige, mørke kasematter tager de dette billede, der ryger direkte på Instagram. Men deres netværk begynder at undre sig. Hvad er det for en mærkelig skikkelse i højre side af billedet? Frederikke og hendes venner har ingen logisk forklaring. Har du? Har andre haft mystiske oplevelser på Kronborg Slot?

Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme skriver i en mail til TV 2 Lorry, at det ikke er noget de har arrangeret eller fundet på. De fortæller, at billedet er blevet sendt til dem på mail.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Bøger1

Nu kan man låne bøger på biblioteket - men kun hvis de bruges til et bestemt formål

Scaryhouse i Tivoli

playPermanent uhygge i Tivoli: Vil skræmme gæster i stor, mørk kælder

Klovn

Fortryder afslutning: Nu bliver det rigtig pinligt med gammelmands-problemer

fangekoret

playVideo: Tidligere indsatte overrasker Louise efter 25 år bag tremmer

Helsingør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere