Hornbæk-borgere ikke beroliget: Igen bomproblemer

Masser af debat på facebook efter nye oplevelser med bomme, der ikke går ned ved jernbaneoverskæring i Hornbæk.

Lokalbanen i Hornbæk vækker fortsat bekymring hos mange af de lokale, som gang på gang har oplevet at bommene lever deres eget liv og for eksempel ikke går ned, selvom toget kommer. 

Banedanmark lovede i slutningen af november at sætte massivt ind for at finde problemerne.  Men igen fredag oplevede borgere problemer ved en jernbaneoverskæring i byen.

Det fremgår af facebook-siden "Vores Hornbæk".

Her kan man blandt andet se billedet af en bil, der holder foran skinnerne. Bommene er ikke gået ned, til trods for at toget er lige skråt foran bilen. 

Det får en borger, Birgit Kot Mlynek, til kort at konstatere:

- Altså allerede igen.

En anden borger, fortæller til TV 2 Lorry, at han næsten ugentligt oplever episoder som den i dag, og han konstaterer, at toget heldigvis plejer at standse, når bommene ikke går ned.

Alligevel er han bekymret, fordi det sker tæt på skolen. Det finder han ikke særligt betryggende. 

- Det er kun et spørgsmål om tid før ulykken sker, lyder det i kommentarfeltet fra en anden, Garbi Gabriel Holtoft.

Flemming Bo Pilemann, som på Dansk Jernbaneforbunds hjemmeside står opført som områdegruppekasserer hos Lokalbanens Lokomotovpersonale, er oppe i det røde felt over de mange bekymrede kommentarer.  Hans kommentar er en opfordring til folk om at lade være med at skrive om noget, de ikke har forstand på. 

Og han konstaterer lidt senere: 

- Mod dumhed kæmper selv guderne forgæves.

Margit Rand er dog ikke overbevist om sikkerheden og spørger blandt andet, om det ikke er logik, at den slags skal være i orden...

Ro er der på ingen måde kommet om den sag.