Halloween på rådhuset: Borgmesteren gav den som vampyr

Helsingør Rådhus bidrog til uhyggestemningen og præsenterede en Dracula-udklædt borgmester

Over hele landet har familier kæmpet med hinanden om de mest rædselsvækkende og uhyggelige usmykninger af deres huse i anledning af aftenens Halloween-markering.  Udklædte børn har turneret rundt i boligområderne og plaget sagesløse naboer med krav om slik eller ballade - og i Helsingør - ja der tog en Dracula-klædt borgmester, Henrik Møller imod. da TV 2 Lorrys Stine Sylvestersen - og en hel masse børn - kom på besøg.

-Det her er jo blevet en tradition, der her bredt sig. Jeg har selv nogle børn, der synes, at det er sjovt - det her med at det er uhyggeligt. Og rammerne her er jo fantastiske, lød det fra den sortkappede borgmester, der var klædt i uhyggeligt Dracula-kostume i et rådhuslokale fyldt med spindelvæv og uhygge.

Er det en kommunal kerneopgave at skræmme livet af folk? Mister du troværdighed?

-Jeg tror man skal tage det for det det er - en hyggelig - eller uhyggelig aften, hvor børnene kan komme forbi og få noget slik og det her rådhus råber til at være en del af Halloween, forklarer Henrik Møller, der er fungerende borgmester, mens Benedikte Kiær er på barselsorlov.

Rygtet vil i øvrigt vide, at det er Henrik Møllers kone, der har fået ideen til den alternative brug af rådhuslokalerne.

Henrik Møller forventes i løbet af natten  langsomt at skifte udseende, så når han torsdag morgen igen træder ind på sit kontor i fuldt dagslys på rådhuset, så ligner han til forveksling en helt almindelig borgmester.

Men pas på! Skinnet bedrager...

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Affaldssortering

playCorona giver ekstra affald i Storkøbenhavn: - Der er opstået en pulterkammereffekt i hjemmene

Bagsværd rostadion

Dødsstød til prestigeprojekt? Kommuner trækker stikket til nyt rostadion

Lynetteholmen ny tegning af Lynetteholm, som man forestiller sig, at den øen vil se ud under anlægsfasen.

playEkspert: Lynetteholm stormflodssikrer ikke København

20190208-171140-2-1920x1281we

playKøbenhavnsk V-borgmester kalder regeringens sommerpakke et plaster for hovedstaden

Helsingør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere