Forfærdelig sag: 8-årig dreng tvunget til dyresex

En 8-årig dreng er blandet andet blevet tvunget til at slikke kønsorganerne og digevorterne på en hund.

Drengen, som det gik ud over, er søn af en thailandsk kvinde, som de to tiltalte kvinder tvang til at arbejde som prostitueret fra et hus i Nygade i Helsinge.

En 8-årig dreng blev både slået, sparket og spyttet på, hvis ikke han makkede ret.

Mens han blev filmet på video, skulle han blandt andet slikke kønsorganerne og dievorterne på en hund samt løbe rundt i dametøj.

Det er nogle af detaljerne i et omfattende anklageskrift mod to kvinder fra Helsinge, som har siddet varetægtsfængslet siden midten af september sidste år, skriver Frederiksborg Amts Avis. 

Læs også 10 år efter rydningen: Her er planerne for Jagtvej 69

De to fængslede er en 36-årig dansk kvinde samt en 20 år ældre kvinde, der er født i Thailand.

Drengen, som det gik ud over, er søn af en thailandsk kvinde, som de to tiltalte kvinder tvang til at arbejde som prostitueret fra et hus i Nygade i Helsinge.

I dette hus var der også et værelse, hvor kvinderne, i følge anklageskriftet, flere gange holdt drengen indespærret. Ude i haven var der et skur, hvor han også af og til blev holdt indespærret. 

Læs også Pas på falske mails: Sådan lokker svindlerne

I anklageskriftet nævnes blandt andet en episode, hvor drengen i to uger var låst inde på værelset, samt en anden hvor han var låst inde i haveskuret i tre dage. Han fik også at vide, at han samt hans mor og bedstemor ville blive dræbt, hvis han skulle finde på at sladre om, hvad der foregik.

Tiltalerne mod de to kvinder lyder blandt andet på menneskehandel, ulovlig tvang, vold og trusler.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik