Borgerlig ballade på facebook

"Venstre ved du altid, hvor du har, med en kniv i ryggen på Konservative..." Sådan skrev det konservatives byrådsmedlem Philip Læborg på Facebook efter et forligsbrud på byrådsmøde.

Et kaotisk byrådsmøde i Helsingør mandag aften forbedrede ikke forholdet mellem de partier, der står bag borgmester Benedikte Kiær (K). Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Således var der fra konservativ side vrede over, at Venstres Johannes Hecht-Nielsen valgte at stemme for, at et spareforslag på daginstitutionsområdet blev sendt tilbage til fagudvalget, for at få et mere grundigt beslutningsgrundlag. Her mente man hos Konservative, at der var tale om forligsbrud.

Samme aften valgte det konservatives byrådsmedlem Philip Læborg at opdatere sin facebookprofil med et foto af en smilende Johannes Hecht-Nielsen med teksten:

- Venstre ved du altid, hvor du har - med en kniv i ryggen på Konservative.

- Det var en opdatering, som skulle forstås med et glimt i øjet. Men der gik kun få minutter, før jeg kunne se på kommentarerne, at det ikke blev set sådan, og så fjernede jeg den igen med det samme, for vi har altså et udmærket samarbejde mellem K og V, siger Philip Læborg.

Henvisningen til kniven i ryggen handler om forrige kommunalvalg, hvor Johannes Hecht-Nielsen blev valgt som borgmester på venstrefløjens stemmer, og dermed væltede den konservative bykonge Per Tærsbøl.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

Lauritz Lindboe Wind overfald blurred

playS vil give voldsdømte karantæne fra barer om natten

amdisenogbjørstorp

"Et forsøg på snyd" før drama-valg i S: Samme kreditkort oprettede 33 medlemskaber

20160309-162009-3-1920x1281we

Gentoftes stemmesluger tjekker ud - nu kaster de andre sig over byttet

Hans Toft 2018

Går af efter 28 år som borgmester: ”Han symboliserede det kommunale Konservative”

Helsingør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere