Mand knivstukket i brystet i Nordsjælland

En gruppe polske håndværkere alarmerede politiet sent tirsdag aften efter knivstikkeri.

- Manden er blevet stukket i brystet, med hvad vi får beskrevet som en kniv, og han har punkteret den ene lunge, men han er ellers uden for livsfare, siger vagtchef ved Nordsjællands Politi Jesper Hansen.

En 39-årig polsk mand er blevet stukket i den ene lunge sent tirsdag aften omkring Liseleje i Nordsjælland.

Manden var i selskab med tre andre polske mænd. 

- Vi får en anmeldelse 23.19, hvor de fire mænd har stoppet en forbipasserende, der ringer til os og siger, at han står sammen med en gruppe mænd, hvor den ene er såret, siger vagtchef ved Nordsjællands Politi Jesper Hansen. 

Læs også Politiet anholder to mænd efter drive-by skyderi

- Manden er blevet stukket i brystet, med hvad vi får beskrevet som en kniv, og han har punkteret den ene lunge, men han er ellers uden for livsfare, siger han. 

Politiet ved endnu ikke, hvad der er gået forud og har i løbet af natten fået assistance fra en polsk tolk, da mændene snakkede meget sparsomt engelsk.

- Mændene virkede meget overraskede. Der er tale om fire polske håndværkere, der er ansat på et byggeprojekt og kun har været i landet i kort tid, fortæller vagtchefen.

Politiet har fået beskrevet et område, hvor knivstikkeriet ifølge de polske fandt sted.

Sagen efterforskes som et forsøg på manddrab. Politiet har ikke fundet fundet et gerningsvåben, og der er endnu ikke overblik over, hvad der er gået forud, og om der er tale om én eller flere gerningsmænd.

/ritzau/

Læs også Pizzeria angrebet af seks mænd: Medarbejder røg på hospitalet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik