Naboklage kan koste populær restaurant livet

Fremtiden er usikker for restauranten, der åbnede for bare otte måneder siden.

Bistro No. 3 i Gilleleje har kun eksisteret i otte måneder, men nu kan restauranten risikere at lukke, efter at Planklagenævnet har omstødt en dispensation fra Gribskov Kommune. 

Nævnet skriver, at en restaurant med 72 pladser ikke er "en lille restaurant", samt at områdets karakter af boligområde brydes. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Ejeren af Bistro No. 3, Michael Olesen, er ærgerlig over beslutningen.

- Vi har haft alle tilladelser i orden og har en fin og populær restaurant. Vi er professionelle og gør alt for, at alt er, som det skal være, så vi er ærgerlige over, at vi har banket det her op på otte måneder og måske skal lukke, siger han.

Udvalgsformand vil gå i dialog

Pernille Søndergaard (Nytgribskov), som er formand for udvalget Udvikling, By og Land, regner dog ikke med, at restauranten kommer til at lukke.

- Vi vil gå i dialog, så vi kan sørge for en lovliggørelse. Vi kan kigge på antallet af gæster, eller måske skal der foretages et par ændringer i lokalplanen, men det er ikke sikkert, siger hun.

Det er et nabopar, der har klaget over dispensationen. Fra parret lyder det, at man ikke er gået efter restauranten men efter kommunen, som ikke har rettet sig efter den bevarende lokalplan.


_

_


Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

Kaffe

Café får bøde på 40.000 kr. for ikke at tage imod kontanter

Drive-in blomster

Drive-in buketter efter lukketid: Flere blomsterbutikker hopper med på trend

sandkaj nordhavn

By & Havn vil bygge flere almene boliger i Nordhavn

Bagsværd Boghandel

80-årige Preben tvunget til at sælge livsværk - 10 kroner stykket


Gribskov


Forsiden lige nu

Se flere