Her er prisen på sommerhuse skudt i vejret på et år

I år ser ud til at blive et rigtig godt år for sommerhusejere i Dronningmølle i Gribskov. Prisen er steget med hele 28 procent.

De næste måneder er det sæson for at købe sommerhuse. Og især i Dronningmølle i Gribskov Kommune kan folk, der har sat deres sommerhus til salg, glæde sig over, at deres boliger i år er steget voldsomt i pris.

For når solen - på et tidspunkt - kommer ind over landet, begynder sommerhussalget for alvor. Her kan sommerhusejere i Dronningmølle, der ligger tæt op ad klassiske sommerhusområder som Tisvilde og Vejby, i år sælge deres boligere til 29.923 kroner per kvadratmeter.

Sidste år kostede det 23.313 kroner for en kvadratmeter sommerhus i Dronningmølle, så prisen er på et år steget med hele 28 procent, viser tal fra Boliga.dk

For alle sommerhuse i Gribskov ligger gennemsnitsprisen i dag på 27.181 kroner per kvadratmeter, hvilket placerer kommunen på en 4. plads over dyreste kvadratmeter, ifølge Boliga.dk.

I TV 2 Lorrys sendeområde er det kun Helsingør Kommune, der overgår Gribskov i pris. De ligger nemlig på en andenplads på landsplan med en kvadratmeterpris på 39.302 kroner. 

Tallene fra Boliga.dk er udregnet på baggrund af de boliger, der er til salg lige nu. Kommuner med færre end 20 boliger til salg er udeladt fra statistikken.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

turister i nyhavn

Her er planen der skal redde turismen i København

Din Tøjmand Køge(1)

playButiksejere jubler og melder klar til genåbning

20_percent

playAntallet af tomme butikker i København er på højeste niveau i 18 år - frygteligt, siger borgmester

Jacob Himmelstrup

playVirtual reality blev løsningen på firmas coronakrise

Gribskov

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere