Endnu et voldeligt overfald i Helsinge

Søndag blev en 26-årig mand overfaldet af to personer.

Helsinge er ramt af generelt utryghed efter en række voldsepisoder og meldinger om bander. Søndag skete der endnu voldeligt overfald i den lille by. 

- Ja, der har været et overfald ved tankstationen, og det er vi nu i gang med at efterforske, siger Henrik Suhr, Nordsjællands Politi til TV 2 Lorry. 

Ifølge døgnrapporten er der tale om en 26-årig mand fra byen, som har anmeldt, at han er blevet overfaldet af to personer på en tankstation på Industrivej i Skærød. 

Ifølge Local Eyes har der søndag været en del politibiler tilstede ved tankstationen.

- Vores fulde opmærksomhed er i øjeblikket rettet mod Helsinge. Derfor kan vi have mødt mere talstærkt op end vanligt, siger Henrik Suhr, Nordsjællands Politi. 

Den senste tid har der været en del episoder med kriminelle bander involveret i Helsinge.  Borgmester Kim Valentin, Venstre, har derfor kaldt til åbent borgermøde om problemerne.

- Generelt har borgerne i Gribskov grund til at føle sig trygge, men vi kan se en bekymrende udvikling i den forkerte retning. Vi kan se, at politiet heldigvis gør en stor indsats, lige som Gribskov Kommune har gang i flere sociale og forebyggende indsatser. Men hvordan oplever borgerne problemerne? Er der ting, vi eller politiet burde kende til? Er der løsninger, vi kan arbejde videre med? Al den slags er nødvendigt, at vi får hørt borgerne om, sagde Kim Valentin tidligere til TV 2 Lorry.

Borgermødet finder sted tirsdag 18. april kl. 19-21 i byrådssalen på rådhuset i Helsinge. Mødet er åbent for alle og kræver ikke tilmelding 

 

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Ambulance

Voldsom arbejdsulykke - mand faldt seks meter ned

klam fyr

Politiet efterlyser mand, der holdt kvinde fast - havde muligvis seksuelt motiv

Knivstikkeri ved Fields3

playMuligt knivstikkeri i Field's - her bliver 16-årig med kniv anholdt

Københavns Byret

74-årig kvinde idømt 12 år i usædvanlig drabssag

Gribskov

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere