Bevidstløs kvinde reddet op af vandet ved badestrand og hastet på hospitalet

En 55-årig blev fundet bevidstløs i vandet ved Vejby Strand nær Tisvildeleje. Hun er reddet i land og hastet på hospitalet i Hillerød.

En 55-årig kvinde blev fundet bevidstløs i vandet i sommerhusområdet Vejby Strand i Nordsjælland. Foto: Jan Jørgensen - Ritzau Scanpix

En 55-årige kvinde er blevet kørt med ambulance til Hillerød Hospital, efter hun blev fundet liggende i vandet ved Vejby Strand.

Kvinden var ikke ved bevidsthed, da hun blev kørt på hospitalet, men trak vejret og havde puls, oplyser Nordsjællands Politi.

- Klokken 15.49 får vi en anmeldelse om en bevidstløs kvinde fundet i vandet. Vi kører derop og kan konstatere, at en 55-årig kvinde er reddet op af vandet og kørt på hospitalet i Hillerød.

- Kvinden var ikke ved bevidsthed, men der var vejrtrækning og puls. Mere ved vi ikke lige nu, siger vagtchef ved Nordsjællands Politi, David Borchersen, til TV 2 Lorry.

TV 2 Lorry har forsøgt at skaffe sig flere oplysninger om kvindens tilstand, men det har ved redaktionens lukketid ikke været muligt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik