14-årig skoleelev stukket overfladisk med kniv

16-årig anholdt efter overfladisk knivstikkeri på skole i Helsinge.

En 14-årig dreng er onsdag formiddag blevet overfladisk stukket med kniv af en 16-årig dreng på Nordstjerneskolen i Helsinge i Gribskov Kommune.

Det oplyser Steffen Bohni fra Gribskov Kommune til TV 2 Lorry. 

I en pressemeddelelse fra Nordsjællands Politi lyder det, at en 16-årig fra lokalsamfundet har 'stukket ud' efter en 14-årig med en kniv. Men Steffen Bohni bekræfter overfor TV 2 Lorry, at den 14-årige er blevet ramt og kørt på skadestuen.  

Den første pressemeddelelse om episoden kom fra Gribskov Kommune klokken 12.30. 

- Det er ifølge vores oplysninger en meget alvorlig og ulykkelig sag. Vi har sat alle sejl til for at undersøge de nærmere omstændigheder, og vi samarbejder tæt med Nordsjællands Politi i sagen, skrev direktør Steffen Bohni fra Gribskov Kommune i den oprindelige pressemeddelelse. 

Kommunen beskriver sagen som alvorlig og ulykkelig.

Skolerne i og omkring Helsinge har i år været ramt af flere voldsomme episoder. I starten af året blev flere helt unge skoleelever således udsat for voldelige overfald. 

I januar blev en 9.-klasseelev på Helsinge Realskole overfaldet med knytnæveslag i ansigtet og spark i maven, og da en anden elev forsøgte at stoppe overfaldet, blev også han sparket. 

Få uger før det overfald, trængte tre unge ind på Bjørnehøjskolen i nabobyen Anisse og slog to niendeklasseselever i hovedet så hårdt, at den ene fik hjernerystelse. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi 112 politibil

57-årig mand savnes – nu beder politiet om hjælp

s-tog

Kvinde frifindes for vold - sprøjtede vand på ansatte i DSB

arbejdsulykke ny ellebjerg

Mand mister livet i arbejdsulykke ved metrobyggeplads

Fartkontrol

Leasingselskab taber kamp om Porsche efter høj fart

Gribskov

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere