Virksomhed har ansat 50 krigsveteraner – nu bliver den hyldet med en pris

Virksomheden Securitas A/S har modtaget prisen som ”Årets veteranvirksomhed”. Prisen bliver tildelt virksomheden for en vellykket indsats med at rekruttere og fastholde veteraner på arbejdsmarkedet.

Forsvarsminister Trine Bramsen overraskede mandag eftermiddag sikkerhedsvirksomheden Securitas A/S, da hun lagde vejen forbi Glostrup for personligt at overrække dem prisen som “Årets Veteranvirksomhed”.

Den nystiftede pris, som uddeles for første gang, bliver tildelt Securitas for deres ekstraordinære indsats for at rekruttere og fastholde krigsveteraner på arbejdsmarkedet, skriver Forsvarsministeriet i en pressemeddelelse.

- Vi skal passe godt på dem, som har passet godt på os. Langt de fleste veteraner kommer styrkede hjem fra en udsendelse. De er dygtige og medbringer stærke kompetencer til deres arbejdsplads. Andre har brug for mere støtte i hverdagen, siger forsvarsminister Trine Bramsen i pressemeddelelsen.

- Med prisen sætter vi fokus på en arbejdsplads, som har formået at bruge veteranernes spidskompetencer til gavn for virksomheden – og med respekt for den enkelte veteran.

Om ”Årets Veteranvirksomhed”

Har ansat 50 veteraner

Securitas har lidt over 50 veteraner ansat – både ressourcestærke veteraner og veteraner, som har behov for ekstra støtte. Virksomheden har hovedsæde i Glostrup og har i alt 1100 medarbejdere ansat i hele Danmark.

I motivationen for prisen hyldes Securitas A/S for at have arbejdet målrettet med at rekruttere og fastholde veteraner, og virksomhedens opgaver passer godt til veteranernes faglige styrker som for eksempel disciplin og en stærk evne til at samarbejde.

”I kombination med en virksomhedskultur præget af tillid, anerkendelse og respekt er Securitas en rollemodel og inspiration for andre virksomheder og organisationer,” lyder det i pressemeddelelsen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

Natteliv

playDansk Erhverv kritiserer udkast til plan for nattelivet i København

krydstogtskib

Overborgmester og kulturborgmester uenige om antallet af krydstogtskibe

turister i nyhavn

Her er planen der skal redde turismen i København

Din Tøjmand Køge(1)

playButiksejere jubler og melder klar til genåbning

Glostrup

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere