Virksomhed har ansat 50 krigsveteraner – nu bliver den hyldet med en pris

Virksomheden Securitas A/S har modtaget prisen som ”Årets veteranvirksomhed”. Prisen bliver tildelt virksomheden for en vellykket indsats med at rekruttere og fastholde veteraner på arbejdsmarkedet.

Forsvarsministeriet har mandag uddelt en ny pris til en virksomhed, som gør en stor indsats for danske krigsveteraner. Arkivfoto. Foto: Celina Dahl/Ritzau Scanpix

Forsvarsminister Trine Bramsen overraskede mandag eftermiddag sikkerhedsvirksomheden Securitas A/S, da hun lagde vejen forbi Glostrup for personligt at overrække dem prisen som “Årets Veteranvirksomhed”.

Den nystiftede pris, som uddeles for første gang, bliver tildelt Securitas for deres ekstraordinære indsats for at rekruttere og fastholde krigsveteraner på arbejdsmarkedet, skriver Forsvarsministeriet i en pressemeddelelse.

- Vi skal passe godt på dem, som har passet godt på os. Langt de fleste veteraner kommer styrkede hjem fra en udsendelse. De er dygtige og medbringer stærke kompetencer til deres arbejdsplads. Andre har brug for mere støtte i hverdagen, siger forsvarsminister Trine Bramsen i pressemeddelelsen.

- Med prisen sætter vi fokus på en arbejdsplads, som har formået at bruge veteranernes spidskompetencer til gavn for virksomheden – og med respekt for den enkelte veteran.

Om ”Årets Veteranvirksomhed”

Prisen anerkender virksomheder, offentlige arbejdsgivere og frivillige organisationer,

der fremmer rekruttering og fastholdelse af veteraner på arbejdsmarkedet.

 

Prisen skal øge opmærksomheden på veteraners særlige kompetencer

 

Kilde: Forsvarsministeriet

Har ansat 50 veteraner

Securitas har lidt over 50 veteraner ansat – både ressourcestærke veteraner og veteraner, som har behov for ekstra støtte. Virksomheden har hovedsæde i Glostrup og har i alt 1100 medarbejdere ansat i hele Danmark.

Læs også Brandvæsen søger krigsveteraner: "Ingen har struktur som dem"

I motivationen for prisen hyldes Securitas A/S for at have arbejdet målrettet med at rekruttere og fastholde veteraner, og virksomhedens opgaver passer godt til veteranernes faglige styrker som for eksempel disciplin og en stærk evne til at samarbejde.

”I kombination med en virksomhedskultur præget af tillid, anerkendelse og respekt er Securitas en rollemodel og inspiration for andre virksomheder og organisationer,” lyder det i pressemeddelelsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik