Hundelufter advarer mod tørfoder med sikkerhedsnåle

En hundelufter fra Søborg fandt forleden en bunke tørfoder på jorden, som var blandet sammen med sikkerhedsnåle. Nu advarer han andre hundeejere.

Robert Bjarnholt og hans west highland white-terrier, Mico, var søndag aften på luftetur i Søborg ved Marielystbebyggelsen, da Mico pludselig blev meget interesseret i noget tørfoder, den fandt på jorden. 

quote Det er grov dyremishandling det her, synes jeg.

Hundeejer Robert Bjarnholt

Heldigvis nåede Robert Bjarnholt at se, at det var blandet op med både clips og sikkerhedsnåle, så han fik Mico væk fra maden, inden den nåede at slubre de skarpe metalgenstande i sig:

- Jeg er både rystet og også rasende. Det er grov dyremishandling det her, synes jeg, siger han.

Han var nervøs for, at andre dyre - både vilde og tamme - ville få samme idé som hans egen hund, og derfor bandt han Mico til et træ og samlede affaldet op. 

Vil advare andre dyreejere

Selvom det er væk, vil han gerne advare andre dyreejere om, at der kan være folk i området, der er ude på at skade dyrene.

Derfor meldte han sit fund til ejendomskontoret, hvor han bor, og viste billedet af din skadelige blanding til sine hundevenner.

Mico var meget interesseret i hundemaden, men dens ejer, Robert Bjarnholt, nåede heldigvis at holde den tilbage.
Mico var meget interesseret i hundemaden, men dens ejer, Robert Bjarnholt, nåede heldigvis at holde den tilbage.
Foto: Robert Bjarnholt

Og en af dem, Poul Schønbeck, delte billedet sammen med en advarsel i et par Facebook-grupper:

- Jeg gjorde det for at advare andre hundeejere om, at der er nogen, der laver besynderlige, modbydelige ting, siger han til TV 2 Lorry.

Robert Bjarnholt har tirsdag eftermiddag anmeldt det til politiet.