Nordsjællandske sejlpiger i front til VM

Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen kom flyvende fra start til VM på gårsdagens sejlads. Derfor ligger de i front, når starten i dag lyder.

Når startskuddet lyder til kvindernes sejlads i kategorien 49erFX i dag kl. 12.00, er det med de nordsjællandske verdensstjerner Jene Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen i front.

Til gårsdagens sejlads sejrede de forsvarende verdensmestre allerede i første sejlads på suveræn vis.

Til anden sejlads på vandet i Århus Bugt - hvor VM i år afholdes - var forhåndsfavoritterne dog i større problemer. Her endte den danske 49erFX-båd på en skuffende 18-plads - dog efter, at de undervejs havde været helt nede på en plads som nummer 24 i sejladsen.

I tredje og sidste kapsejlads fandt de nordsjællandske sejlpiger vinderinstinktet frem igen og fik endnu en sejr hevet i land. 

Med gårsdagens to sejre fra sejladserne er Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen dermed på en samlet førsteplads inden startskuddet lyder i dag.

Udover at være forsvarende verdensmeste kan Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen også kalde sig olympiske bronzevindere, da de sluttede som nummer tre til OL i Rio i 2016.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Gentofte

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere