Politi om efterlyst 22-årig: Tyder på han er i Tyskland

Politiet har stoppet eftersøgning med hunde af 22-årige Joakim, der har været efterlyst siden onsdag. Alt tyder på, at han er i Tyskland.

Foto: Missing People

Alt tyder lige nu på, at den 22-årige Joakim Birch fra Farum, som har været efterlyst siden onsdag, befinder sig i Tyskland. Det oplyser Nordsjællands Politi til TV 2 Lorry.

Vi ved positivt, at han er set på færgen til Tyskland.

Palle Jørgensen, vagthavende ved Nordsjællands Politi

- Vi ved positivt, at han er set på færgen til Tyskland, og at hans betalingskort er brugt i Tyskland, siger vagthavende ved Nordsjællands Politi, Palle Jørgensen, til TV 2 Lorry.

Politiet har derfor stoppet deres efterforskning i området med hunde. I følge politiet er der heller ikke noget, der tyder på, at den 22-årige har været udsat for en ulykke. 

Joakim Birch er dog stadigvæk eftersøgt af politiet, da hans familie er meget interesserede i at vide, hvor han er.

- Han er stadig eftersøgt, men han er som sådan ikke væk, da han er en voksen mand, siger Palle Jørgensen til TV 2 Lorry.

Læs også 22-årige Joakim forsvundet: Nu gennemsøges Furesøbad

Større frivillig gennemsøgning

100 frivillige fra organisationen Missing People gennemsøgte i dag Furesøbad i Værløse i søgen efter Joakim Birch, som har været forsvundet siden natten til torsdag. Det skriver TV 2.

- Når vi er færdige i dag, så samler vi op og koordinerer med politiet, så vi kan forberede næste skridt, sagde Janne Bisgaard, indsatsleder i Missing People, til TV 2 Lorry tidligere i dag.

Læs også Efterlyst belgisk turistbus set i Kokkedal

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik