To personer er kommet til skade i knivstikkeri i Nordsjælland

En nabokonflikt mellem to familier udviklede sig lørdag aften dramatisk. To personer er blevet stukket med kniv i brystet.

Der har lørdag aften været knivstikkeri i Nordsjælland, hvor to mænd på 19 år er kommet til skade. Det skete ved Fiskebækbroen i Farum. Det skriver Nordsjællands Politi på Twitter.

Politiet fik anmeldelsen omkring klokken 22 og afspærrede efterfølgende området ved gerningsstedet.

Lige omkring gerningstidspunktet anholder politiet den første mand. Kort efter klokken 23.30 er endnu en person blevet anholdt.

De to mænd, der er kommet til skade, blev henholdsvis stukket i brystet og i armen. De er blevet syet på Rigshospitalet, men deres tilstand er stabil, og de er begge hjemme igen.

Tidligere oplyste politiet, at det var tre personer, som var kommet til skade. Det viste sig dog, at den tredje person ikke var kommet noget til.

Hændelsen er ikke bande- eller rockerrelateret. Vagtchef ved Nordsjællands Politi Martin Bakke oplyser, at det er en nabostridighed mellem to familier, der ligger bag knivstikkeriet. Konflikten har stået på i et stykke tid, og lørdag aften udviklede det sig så til håndgemæng, og en af mændene valgte at trække en kniv.

Manden, der trak kniven, er en af de to, politiet har anholdt, og han er nu sigtet for forsøg på manddrab. Han bliver fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Hillerød ved middagstid i dag.

Vagtchefen oplyser, at politiet lige nu er i gang med at finde ud af, om den anden, de har anholdt, også skal fremstilles i grundlovsforhør.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Efterlyst mand

23-årig mand anholdt og sigtet for voldtægt i Nordsjælland

Indsats ved Buresø

Stort samarbejde skal sikre nye brandbiler til Nordsjælland

Ambulance

Voldsom arbejdsulykke - mand faldt seks meter ned

klam fyr

Politiet efterlyser mand, der holdt kvinde fast - havde muligvis seksuelt motiv

Furesø

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere