Mand trængte ind på folkeskole og slog elev i ansigtet

En psykisk uligevægtig mand jagtede en gruppe chokerede 8. klasses elever på en skole i Farum.   

Et voldsomt drama udspillede sig mandag formiddag på Lyngholmskolen i Farum, da en elev blev overfaldet af en udefrakommende mand.

Manden var klokken 09.39 trængt ind på skolen. Her begyndte han at slå på en af eleverne, oplyser Henriette Døssing, kommunikationsansvarlig hos Nordsjællands Politi, til TV 2 Lorry.

Flere patruljer blev sendt til skolen, og manden blev kort efter anholdt.

- Der er tale om en 26-årig mand, der formentlig er psykisk uligevægtig. Han er sigtet for vold ved at have tildelt eleven tre til fem knytnæveslag i ansigtet, siger Henriette Døssing.

Hun fortæller, at betjentene på stedet vurderede, at manden ikke var egnet til afhøring, hvorfor han blev kørt til psykiatrisk behandling. Sagen skal nu efterforskes yderligere.

Lærere, elever, forældre og skoleledelse samledes efterfølgende for at tale hændelsen igennem.

Dreng måtte en tur på skadestuen

Ifølge Ekstra Bladet, der har talt med skoleleder Pia Christensen, var det en dreng i 8. klasse, som mandens vrede gik ud over.

Drengen havde i pausen stået og kastet sten ved en sø udenfor sammen med fem af sine klassekammerater. Her blev de pludselig råbt an af den 26-årige, som løb efter dem hele vejen ind på skolen, hvor han fik fat i den ene af drengene.

Sammen med to lærere fik skolelederen dog stoppet dog overfaldet og slået ring om manden, indtil politiet kom og anholdt ham.

Drengen måtte bagefter en tur på skadestuen, men kom ikke alvorligt til skade og har det efter omstændighederne godt, fortæller skolelederen til Ekstra Bladet. Flere af de andre drenge var dog så chokeret, at de måtte have psykologhjælp.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Christiania Pusher Street

65 personer sigtet for at sælge hash udenfor Christiania

Bomberør

17-årig risikerer forhøjet straf for at skyde med bomberør mod tre betjente

Politi tæt

Skønhedssalon holdt åbent, da politiet kom - kunde flygtede ud ad bagudgangen

Politibil

Politi efterlyste 13-årig: Nu er hun fundet i god behold

Furesø

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere