Travl trafikåre bliver ensrettet

Siden i går har en del af Roskildevej ind mod København været ensrettet - og det bliver det ved med at være et godt stykke tid, mens Frederiksberg Forsyning udskifter fjernvarmeledning.

Et langt stykke af Roskildevej og Søndre Fasanvej samt Bag Søndermarken på Frederiksberg skal graves op i etaper, fordi der skal anlægges nye jernvarmeledninger på strækningen fra Nordens plads til Zoo.

Et arbejde som Frederiksberg Forsyning påbegyndte i går, og som efter planen løber frem til 1. marts næste år.

Det betyder, at der fremover vil være en trafikale ændringer for biler, cykler, fodgængere og busser. Den største ændring er, at der indtil 30. november vil være ensrettet på Roskildevej fra Søndre Fasanvej til Borgmester Fischers Vej, så biltrafikken kun kan køre i retning ud af byen væk fra Zoologisk Have, da arbejdet foregår i den sydlige del af vejen.

Frederiksberg Forsyning oplyser, at det deres største fjernvarmeledningsarbejde i nyere tid. Den nye ledning, der er to kilometer lang, skal fremadrettet forbedre forsyningssikkerheden til Blomsterkvarteret, Zoo og området nord for Roskildevej.

I en meddelelse skriver Frederiksberg Forsyning, at beboere og erhverv på strækningen vil blive berørt af støj, tung trafik med jordkørsel, manglende tilgang, manglende P-pladser og kortvarige varmeafbrydelser.

”Det er et omfattende arbejde, der betyder, at vi er nødt til at ensrette en del af Roskildevej i perioden samt løbende optage plads til mandskabsvogne og jord. Vi sørger naturligvis for adgangsforhold til beboelsesområder og butikker i området, der i øvrigt holder åbent som normalt”, skriver Frederiksberg Forsyning.

Det betyder det for busserne

Det omfattende arbejde bliver delt op i seks etaper.

De seks etaper

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Trafik

hillerødmotorvejens forlængelse

playUdbygning af Hillerødmotorvejen er nu et skridt tættere på virkelighed

20_percent

playLadeoperatør fordobler i år antallet af ladestandere til elbiler i hovedstaden

Stevns trængsel

Årtiers køkørsel kan forsvinde med anlæggelsen af en ny statsvej

hillerød forside

playMilliardforhandlinger giver nyt håb for Hillerødmotorvejen

Frederiksberg

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere