Politiker: Jeg er ikke racist og menneskehader

Fredensborg-politiker lukker sin Facebook-profil efter en regulær shitstorm.

I august skrev Venstre-politikeren Thomas Bak fra Fredensborg to uheldige opdateringer på Facebook. Nu har han helt lukket sin Facebook-profil efter en regulær shitstorm. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Jeg lavede en uheldig opdatering, som jeg har undskyldt. Men jeg havde stukket hånden i en hvepserede, og det blev udlagt som om, at jeg var racist, fremmedfjendsk og menneskehader. Jeg gider ikke bruge min tid på at blive kaldt nazist, siger Thomas Bak til Frederiksborg Amts Avis.

Hele balladen starter med denne Facebook-opdatering i august:

'Moral er godt - dobbeltmoral er dobbelt så godt. Hvem brændte for 10 år siden Dannebrog af og angreb danske ambassader? Og hvem vil nu gerne have asyl i / immigrere til Danmark'.

Opdateringen blev delt flittigt på Facebook og sendte Thomas Bak en tur i landsmedierne, hvor han hurtigt blev undsagt af partitoppen.

Tre dage senere lagde han sig fladt ned og undskyldte, men kort derefter delte han et nyt kontroversielt billede. Det var af affald i østrigske busser, som blev brugt af flygtninge. Det udløste en ny bølge af hårde reaktioner.

Thomas Bak ærgrer sig over de kluntede opdateringer, som han dog også føler hurtigt bliver misfortolket. Pludselig blev han lagt for had af gamle bekendte fra sin hjemstavn.

- Jeg synes selv, at jeg er en seriøs politiker, der vælger at have lidt kant. Men hvis resultatet er, at jeg får prædikatet nazist, sætter jeg gerne min facebook på pause, siger Thomas Bak til Frederiksborg Amts Avis.

Han pointerer, at han selv har taget beslutningen om at lukke sin Facebook-profil.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

Ulovlig hegn ved havn

playTrodser regler og indhegner havnefront: "Det er at pisse på fællesskabet," raser politiker

Lauritz Lindboe Wind overfald blurred

playS vil give voldsdømte karantæne fra barer om natten

amdisenogbjørstorp

"Et forsøg på snyd" før drama-valg i S: Samme kreditkort oprettede 33 medlemskaber

20160309-162009-3-1920x1281we

Gentoftes stemmesluger tjekker ud - nu kaster de andre sig over byttet

Fredensborg

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere