Skynd dig: 150.000 kr i spil til årets Fantastiske Fællesskab

Søndag er sidste chance for at tilmelde sig konkurrencen. Tilmeld din forening eller dit fællesskab på tv2lorry.dk/ff

Sidste år vandt Københavns Livredderklub titlen som årets mest Fantastiske Forening i TV 2 Lorrys sendeområde. I år er konkurrencen endnu større. Alle Danmarks otte TV 2 regioner er gået med, og i år bakker både Lokale og Anlægsfonden og Tuborgfondet op om projektet. Samtidig gør vi nu plads til både foreninger og andre slags fællesskaber. I hele landet kan skønne foreninger og andre unikke fællesskaber lige nu tilmelde til Fantastiske Fællesskaber. Hører dit fællesskab hjemme i TV 2 Lorrys sendeområde kan du tilmelde den her.

Når fristen for tilmeldinger udløber på søndag d. 1. april, vil en jury i hver region udpege 10 fællesskaber, som går videre i konkurrencen. Vi producerer små portrætfilm om alle nominerede og gør klar til regionale finaler i hele landet. Til september er det så op til alle seere og brugere i landet at afgøre, hvem der skal vinde titlen i netop deres region. I hovedstadsområdet kan du hele tiden følge processen og afstemningen på tv2lorry.dk/ff.

Vinderen i hver af de otte TV 2 regioner får 50.000 kroner og går videre til landsfinalen. Her skal der igen stemmes og vinderen af landsfinalen offentliggøres ved et stort tv-show 3. november. Det fællesskab, der kåres som årets mest fantastiske vinder landsfinaleprisen på 100.000 kroner.

Er du med i et Fantastiske Fællesskab – så er det bare om at få det tilmeldt. Tilmelding sker, som skrevet, på tv2lorry.dk/ff

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Henrik Nordbrandt

playDigteren Henrik Nordbrandt led af anoreksi: Det var et ubevidst ønske om at begå selvmord

20130516-162059-L-1920x1280we

Nu kan du få gratis adgang til oplysninger om dig selv i Rigsarkivet: Sådan gør du

De Ukendte Danmarksmestre - Pinball

playDanmarksmester i pinball sigter efter at blive verdens bedste

Header sådan så din by ud for 100 år siden

Sådan så din by ud for 100 år siden – se den vilde forandring til i dag

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere