Mandehørm får et mødested i Egedal

Mænd har brug for mænd. Derfor har "Mænds Mødesteder" opstartsmøde i Egedal d. 30. maj. Her får du mulighed for at indgå i et nyt og trygt fællesskab.

Sæt kryds i kalenderen d. 30. maj, hvis du er mand og mangler andre mænd i din hverdag.

Mænds Mødesteder er et projekt, der har til formål at skabe et trygt miljø, hvor mænd kan mødes om fælles interesser og udføre fælles aktiviteter - alt sammen efter egen lyst og eget tempo.

Der er opstartmøde d. 30. maj, hvor det er muligt for alle mænd at deltage.

Det eneste krav er, at du har lyst til at indgå i et forum, hvor mænd kan mødes og være sammen om noget, de synes er sjovt. Og nå jo, så skal du selvfølgelig være en mand.

Arrangementet, der kommer til at foregå i Stenløse Kulturhus, får både besøg af Egedals tidligere borgmester Willy Eliasen, der skal tale om fællesskaber, og triatleten Rasmus Henning, som vil fortælle om at tage en udfordring op.

Du har også mulighed for selv at sætte et præg på, hvordan mødestedet i fremtiden skal formes, da mændene demokratisk bestemmer, hvad der skal ske.

Mødestedet bliver støttet af Sund Egedal, der er et projekt, som er søsat af Egedal Kommune, der har til formål at gøre Egedal et sundere sted at leve.

Du kan læse mere om både Mænds Mødesteder og Sund Egedal her.

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Livsstil

tivoli

Efter 10 års tørke: Michelin-stjerner vender tilbage til Tivoli

MVI_5243.00_15_09_24.Still001

playFiskeri i Københavns Havn er blevet et corona-hit

Vinterbadning(8)

playMallu er hoppet på iskold coronadille: Få de bedste fif

Kim(3)

Issejlere på tynd is i Nordsjælland

Egedal

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere