Lystfisker fra Jyllinge fører Trolling Master Bornholm

Trollingfisker John Jensen fra Jyllinge fangede en laks på over 15 kilo og har lagt sig i front i Nordeuropas største lystfiskerkonkurrence Trolling Master Bornholm.

Vært for Trolling Master Bornholm, Peter Tanev, var synligt imponeret, da John Jensen fra Jyllinge viste dagens fangst frem.

Med en laks på over 15 kilo indtog jyllingeborgeren på konkurrencens 2. dag den suveræne første plads i konkurrencen om at fange Østersøens største laks.

Næsten 2 kilo er der ned til næste fisk i konkurrencen. Holder han forspringet vinder han i morgen lørdag 85.000kr. for konkurrencens største laks.

Se om han holder placeringen, når vi sender fra dagens konkurrence i aften kl. 19.55 på TV2 Lorrys egen tv-kanal Lorry+ og som live-streaming her på tv2lorry.dk 

John Jensen sejler med Team Så Hug Dog, der efter 2. dagen ligger i front som bedste båd:

Team Så Hug Dog er i front som bedste båd i Trolling Master Bornholm

Trollingbådene holder øje med hinanden og bliver der fanget flere fisk i et område, så flokkes andre både hurtigt om fiskepladsen. Det oplevede  Brian Mortensen fra Skævinge, da han med sin båd 199, Team Scumbag hev to store laks ind på under en time. Se her:

 

 

 

 

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Egedal

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere