Dragør får en splinterny skurby

Dragør Havn skal gøres mere spændende for maritimt erhverv og andre besøgende. Derfor opføres der nu en ny skurby.

Kommunalbestyrelsen i Dragør har netop besluttet at opføre en ny skurby i samarbejde med den lokale virksomhed Simply Boheme. 

Skurbyen skal placeres på Dragør Havn med henblik på at skabe et nyt og levende miljø, hvor små virksomheder kan starte op.

quote Vi glæder os rigtig meget til at skabe mere skurby og flere oplevelser på Dragør Havn

Lars Winding, Simply Boheme

Der skal eksempelvis være mulighed for at etablere værksteder, udstillinger og andre former for oplevelser i den nye skurby. 

- Vi glæder os rigtig meget til at skabe mere skurby og flere oplevelser på Dragør Havn, siger Lars Winding fra Simply Boheme i en pressmeddelse.

Han uddyber, at Simply Boheme har deres daglige gang på havnen, og de ønsker at bidrage til at gøre den mere spændende for både maritime erhverv og for besøgende. 

Du kan blive skrevet op til et skur

Borgmester i Dragør Eik Dahl Bidstrup, Venstre, er tilfreds med den nye aftale og er spændt på samarbejdet med Simply Boheme.

- Jeg glæder mig til at se det udført i virkeligheden, siger Eik Dahl Bidstrup.

Den nye skurby placeres ved siden af den gamle skurby, som fortsætter uændret. Hensigten ifølge Simply Boheme er, at skurbyen både bliver et tilbud til erhvervsdrivende folk og en oplevelse for besøgende på havnen.

Dragør Kommune og Simply Boheme vil nu indlede forhandlinger om en lejekontrakt for området, og den nye skurby ventes at stå klar i sommeren 2018.

Det er allerede nu muligt at skrive sig op til et skur hos Simply Boheme.