Brøndby-krav får Sønderjyske til at lukke billetsalg

Brøndby stiller otte krav til fremtidige udebaneafsnit for at komme sikkerhedsproblemer til livs.

12. april mødes Sønderjyske og Brøndby i Haderslev, og det bliver muligvis uden gæstende Brøndby-fans.

I hvert fald oplyser Sønderjyske på klubbens hjemmeside, at man har lukket for billetsalget til kampen, efter Brøndby er kommet med nye krav til sikkerhedsforholdene.

- Vi er i Sønderjyske kede af, at Brøndby IF med så kort varsel, og samtidigt i helligdagene, opstiller krav om tiltag og ændringer på stadion, som vi vil få yderst vanskeligt ved at opfylde inden den 12. april, hvor de to hold mødes på Sydbank Park.

- Sønderjyske vil under ingen omstændigheder gå på kompromis med sikkerheden for tilskuere, officials og spillere. Vi har derfor besluttet at suspendere salget af billetter i både hjemme- og udebaneafsnittene.

- Vi ønsker ikke at havne i en situation, hvor der er risiko for, at udebanefans og hjemmebanefans bliver blandet på de respektive hjemmebaneafsnit i Sydbank Park, hvilket vil være en reel risiko, hvis Brøndby IF vælger ikke at påtage sig ansvaret for de medrejsende Brøndby-fans i udebaneafsnittet, lyder det fra Sønderjyske.

Efter gentagne uheldige episoder med kast af diverse genstande fra afsnittet med Brøndby-fans ved blandt andet en pokalkamp i Haderslev mellem de to klubber, har Brøndby valgt at stille en række krav til kommende udebaneafsnit.

Det oplyser Brøndby på klubbens hjemmeside.

- Vi har onsdag sendt et skriv til de fem klubber, vi mangler at møde på udebane i foråret, med et ønske og en forventning om, at rammerne på udebaneafsnittene forbedres.

- Blandt andet er det vigtigt for sikkerheden og kampafviklingen, at der opsættes et net af passende kvalitet og dimensioner foran alle udebaneafsnit, så udfordringerne med kast af genstande kan minimeres, oplyser Brøndby.

I alt har Brøndby stillet otte krav til udebaneafsnit. Hvis ikke de opfyldes, overvejer Brøndby muligheden for at frabede sig et udebaneafsnit.

Sønderjyske oplyser, at man er i dialog med Brøndbys ledelse om at finde en løsning på udfordringerne inden kampen 12. april.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

265851_491388967538420_375266505_o

playGreve Kommune bliver VM-vært for første gang nogensinde

EM-trofæ

Overborgmester håber på EM-storskærmsfester trods corona

Stacking

playWilliam og Alexander er verdensmestre i at stable kopper

20210430-181240-L-1920x1225we

Brøndby taber højst overraskende pokalfinale

Brøndby

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere