Agger tror på godt Brøndby-forår

Daniel Agger går til vinterpause med en tro på, at Brøndby kan avancere i Superliga-tabellen i foråret.

29 point i 18 kampe og en femteplads ved vinterpausen er status for Brøndby i Alka Superligaen.Holdene i topstriden er inden for rækkevidde, så Daniel Agger er nogenlunde tilfreds med efteråret.

- Jeg synes, der har været nogle udfald, især hen mod enden af efteråret. Man kunne se, at det var en træt trup, vi havde med at gøre efter et langt efterår, siger Daniel Agger til Ritzau.

- Det er selvfølgelig aldrig sjovt, for vil man være med i toppen af Superligaen, så skal man levere uge efter uge. Det har vi ikke gjort de seneste par kampe, men derfor var det også ekstra rart at slutte af med

en sejr over FC Nordsjælland.

Søndagens sejr i Farum giver Brøndby en positiv indgangsvinkel til foråret.

- Vi går på vinterpause med en tro på, at der kan ske noget i foråret. Vi leverede også et godt forår i sidste sæson, så vi ved, vi kan. Nu handler det bare om at gå ud og gøre det, siger Agger.

Daniel Agger er klar over, hvad der skal til, hvis Brøndby skal indhente holdene længere oppe i tabellen. For at hente point på dårlige dage kræves det ofte, at marginalerne er med Brøndby. Det skal spillerne være bedre til at sikre.

- Der har vi nogle gange ikke været gode nok til at søge marginalerne, og derfor ligger vi, hvor vi ligger, siger Agger.

Daniel Agger missede fire af de første fem kampe i sæsonen grundet skader, men har spillet fuld tid i 12 af de seneste 13 kampe.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Teamgym

Danmark opgiver værtskabet for EM i TeamGym næste år i Ballerup Super Arena

Brøndby

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere