Stor vandlæk bremser trafikken i Brøndby

Der er gået hul på en vandledning fra HOFOR fredag morgen på Borgmester Kjeld Rasmussens Boulevard, og bilister skal derfor finde en alternativ rute. Det vides endnu ikke, hvornår problemet er løst, oplyser HOFOR.

Opdateret 16.16
Trafikken er igen normal i Brøndby Viadukten under Holbækmotorvejen er igen farbar, og Borgmester Kjeld Rasmussens Boulevard er atter genåbnet. Det oplyser HOFOR til TV 2 Lorry fredag eftermiddag. Fredag morgen gik der hul på en vandledning fra HOFOR, som fik vandet til at oversvømme viadukten. Det fik samtidig HOFOR til at lukke for vandet. Alle kunder har nu igen vand i hanerne. - Det er næsten overstået. Nogle kunder kan dog fortsat opleve et lidt lavere vandtryk end normalt, siger Thomas Bruun, kommunikationsrådgiver hos HOFOR til TV 2 Lorry.


Fredag morgen er en stor vandledning sprunget læk på Borgmester Kjeld Rasmussens Boulevard.

Der står derfor vand i viadukten under Holbækmotorvejen, og boulevarden er spærret for trafik i begge retninger. Busser får dog undtagelsesvis lov at køre langsomt igennem.

Derfor skal bilister, der kommer fra nord mod syd, dreje fra ved Bygaden. Bilister, der kommer fra syd mod nord, skal dreje fra ved Sydgårdsvej.

Det er HOFORs vandforsyning, der er problemer med.

Hvornår problemet er løst ved HOFOR endnu ikke.

- Vi har folk derude, som er ved at undersøge, hvad fejlen helt konkret er. Vi kan endnu ikke sige, hvornår problemet er løst, men vi håber, det bliver i løbet af fredag, siger Thomas Bruun, der er kommunikationsrådgiver hos HOFOR.

vand
Foto: Presse-fotos.dk

Lukket for vandet

I forbindelse med arbejdet derude har HOFOR måtte lukke for vandet.

- Vandledningen er nu afbrudt og lækken er stoppet, og lige nu er vi ved at pumpe vandet væk. Da vi har måtte lukke for vandet, kan det betyde, at beboere og virksomheder i Brøndby kan opleve et lavere vandtryk, indtil vi får udbedret fejlen og kan åbne vandledningen igen, siger Thomas Bruun, der er kommunikationsrådgiver hos HOFOR.


billeder
Foto: Presse-fotos.dk