Efter skyderi: Politiet forlænger og udvider visitationszone

Vestegnens Politi har besluttet at forlænge og udvide to eksisterende visitationszoner i dele af Herlev, Ballerup, Glostrup, Rødovre og Gladsaxe.

En verserende bandekonflikt og fundet af to skarpladte skydevåben og ammunition i visitationszonen, får nu Københavns Vestegns Politi til at udvide og forlænge de to eksisterende visitationszoner.

Visitationszonerne er oprettet i dele af Herlev, Ballerup, Glostrup, Rødovre og Gladsaxe. 

Zonen bliver desuden udvidet til også at gælde et område mere i Gladsaxe. Senest var der skyderier onsdag aften d. 25. oktober på Søborg Torv i Gladsaxe, hvor en 34-årig mand blev skudt i maven. 

Forlængelsen og udvidelsen af visitationszonen sker fra torsdag den 26. oktober 2017 klokken 23.00 til torsdag den 9. november 2017 kl. 23.00.

Kan lave stikprøver

I visitationszonerne er det tilladt for politiet at lave stikprøver og visitere personer, tjekke deres tøj og køretøjer. 

- Vi følger situationen nøje og vurderer løbende vores indsats og en visitationszone derefter. Vi arbejder for at gøre borgerne i området trygge – og bandefolkene utrygge – og en visitationszone er et af vores redskaber til at bekæmpe bandefolk og deres kriminelle aktiviteter, siger politiinspektør Svend Foldager, Københavns Vestegns Politi  i en pressemeddelelse. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Efterlyst mand

23-årig mand anholdt og sigtet for voldtægt i Nordsjælland

Indsats ved Buresø

Stort samarbejde skal sikre nye brandbiler til Nordsjælland

Ambulance

Voldsom arbejdsulykke - mand faldt seks meter ned

klam fyr

Politiet efterlyser mand, der holdt kvinde fast - havde muligvis seksuelt motiv

Ballerup

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere