Voldsom lejlighedsbrand i Søborg: Mand sprunget ud og død

En voldsom brand er opstået i en lejlighed på Søborg Hovedgade i Gladsaxe. Det bekræfter Københavns Vestegns Politi overfor TV 2 Lorry.

En brand hærger i øjeblikket i et lejlighedskompleks på Søborg Hovedgade i Gladsaxe. Det bekræfter Københavns Vestegns Politi overfor TV 2 Lorry.

- Jeg kan bekræfte, at vi er rykket ud til en brand på Søborg Hovedgade, lyder det fra vagtchefen.

Branden er opstået i en lejlighed på Søborg Hovedgade nummer 69 på fjerde sal.

Meldingen lød efter sigende på røg fra en lejlighed, hvorefter Station Gladsaxe blev sendt ud. Kort efter blev også brandstationerne i Gentofte og Lyngby sendt til Gladsaxe for at assistere ved branden.

Lejligheden stod ikke til at redde ved branden, hvor hele opgangen blev evakueret på grund af de voldsomme omstændigheder.

På stedet beretter indsatsleder Tomasz K. fra Københavns Vestegns Politi til TV 2 Lorry, at politiet rykker ud til en opgave på Søborg Hovedgade nummer 69, fjerde sal. 

I løbet af deres indsats opstår der brand i lejligheden og en mand springer ud fra altanen. Efter springet afgår manden ved døden.

- Det drejer sig om en psykisk ustabil person, og branden er formentlig antændt branden, oplyser Københavns Vestegns Politi til TV 2 Lorry.

Københavns Vestegns Politi kan ikke kommentere sagen nærmere, da den nu overgår til den Uafhængige Politianklagemyndighed.

Se de voldsomme billeder over artiklen.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

def_thumb,50_percent

playLighunde leder efter Maria From i fjord

brand i ishøj gildbroevej

play36 boliger ødelagt efter brand i etageejendom: 91 beboere skal genhuses

Mobiltelefon, opkald

Efter flere falske politi-opkald: Opfordrer borgere til at passe på

brand ishøj

Beboer løsladt efter voldsom brand i Ishøj

Gladsaxe

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere