Valgdebat i Furesø

Kom og mød den kommende borgmester i Furesø

Mandag d. 13. november fra kl. 15.00 inviterer TV 2 Lorry til live valgdebat på Furesø Rådhus med lokale politikere. Vi sætter spot på de emner, der fylder i valgkampen og som er vigtige for jer, der bor i Furesø Kommune.

D. 21. november skal vi alle sammen sætte et kryds, og hvis du er i tvivl om hvor dit skal sættes, så kom forbi og bliv klogere.
 

Livlig debat

Debatten er i fuld gang i 40 minutter med Lone Silberbrandt fra TV 2 Lorry som vært. De indbudte er spidskandidater fra udvalgte partier, og der vil også være plads, at borgere kan til komme til orde. Vi har nemlig inviteret nogle af jer, der kæmper for en bestemt sag i kommunen. 

Kom og vær’ med og hør hvad de lokale politikere har af ambitioner og drømme for Furesø Kommune de næste fire år.
 

Hvis du ikke kan være med

Har du ikke tid til at komme til Furesø Rådhus mandag d. 13. november fra kl. 15.00, så har du flere muligheder for at følge debatten. 

Vi sender den live på Lorry+ og som livestream på TV2Lorry.dk. Og debatten vil naturligvis også efterfølgende være at finde på vores hjemmeside.

På TV2lorry.dk har vi lavet en helt særlig side til hver kommune. Her kan du finde alt om valget i Furesø kommune. Ud over debatten er der nyheder, overblik over kandidaterne og faktuelle oplysninger om kommunen.

 

Kommunal og regionsvalget er den 21. november.

Stem! - Fordi det er vigtigt.