Vagthund fik tæsk med racercykel

Cykelsportmessen i Roskildehallerne lørdag og søndag tiltrak stor opmærksomhed med næsten 10.000 mennesker gennem tælleapparaterne.

Opmærksomheden var i et enkelt tilfælde desværre negativ, da tre tyve natten til søndag brød en dør op ind til hal A for at forsyne sig med det dyre cykelgrej. Indbruddet fandt sted klokken 02.55, skriver DAGBLADET Roskilde.

Efter at være kommet ind, fik tyvene fragtet fem racercykler ud til deres bil, men den vagt, som var på stedet, fattede mistanke og sendte sin hund efter tyvene. Vagthunden fik fat i armen på en af tyvene, men for at slippe væk gik tyvene til angreb på vagthunden og slog løs på den med en racercykel.

- De har simpelthen banket hunden med en af de cykler, de ville stjæle.

De slog hunden i hovedet, og det fik naturligvis hunden til at give slip, fortæller Geo Lazarotti fra cykelsportmessen.dk, der er arrangør af weekendens messe, til DAGBLADEt Roskilde.

Tyve har tjekket cykler om dagen for at bryde ind om natten

Efter at have tæsket løs på hunden kastede tyvene sig ind i en lille bil og kørte fra stedet. Kampen med hunden gjorde, at tyvene ikke fik alle cyklerne med.

- De har efterladt tre cykler, men er stukket afsted med to cykler og et hjulsæt. De gik både efter racercykler og mountainbikes, og det var kun de dyre modeller, som hang på stativer i udstillingen der vakte deres interesse, siger Geo Lazarotti.

- Der er ikke nogen tvivl om, at de her tyve har været inde på messen i dagtimerne for at se, hvad der var at gå efter, og så har de slået til om natten uden at tænke på, at der kunne være en vagt med en hund, siger Geo Lazarotti.

Allerede minuttet efter indbruddet var politiet fremme, men på trods af den hurtige udrykning gav udrykningen ikke pote.

- Vi fandt dem desværre ikke. Vi ved de kørte i retning af Fælledvej fra hallen og derfra mod Holbækvej. Ifølge vores oplysninger er der stjålet for omkring 80.000 kroner, siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi til avisen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik