Uddannelsesprojekt modtager 13 millioner kroner

EU's Socialfond og Region Hovedstaden støtter FUEL med 13 millioner kroner med henblik på at få flere til at afslutte en erhvervsuddannelse.

Projektet FUEL, der har til formål at sikre, at flere unge gennemfører en erhvervsuddannelse, har modtaget 13 millioner kroner i støtte fra EU’s Socialfond og fra Region Hovedstadens regionale erhvervsudviklingsmidler.

FUEL (Før, Under og Efter Læringsmiljøer) består af et samarbejde mellem seks partnere; Frederikssund Kommune, Frederikssund Erhverv og de fire erhvervsskoler TEC, SOPU, Esnord og Knord.

quote Jeg glæder mig meget over, at FUEL får 13 millioner kroner i støtte. FUEL er et særdeles relevant projekt.

John Schmidt Andersen, Venstre, borgmester i Frederikssund. 

Det er et vigtigt projekt for Frederikssund, mener borgmester John Schmidt Andersen, Venstre, der i en pressemeddelse fastslår, at en målrettet indsats skal sikre, at endnu flere får taget en erhvervsuddannelse. 

- Jeg glæder mig meget over, at FUEL får 13 millioner kroner i støtte. FUEL er et særdeles relevant projekt, udtaler John Schmidt Andersen. 

FUEL iværksætter en lang række aktiviteter, der har til formål at støtte de unge før, under og efter uddannelsen. 

Virksomhedernes behov

Peter Bo Andersen, direktøren for Frederikssund Erhverv, fastslår, at samarbejdet mellem skoler og erhverv er en vigtig prioritering, hvis flere unge skal vælge en erhvervsuddannelse. 

- Med FUEL får erhvervsskoler, grundskoler og uddannelsesvejledere i højere grad viden om, hvad virksomhederne efterspørger af den fremtidige arbejdskraft, og hvilke behov virksomhederne har, udtaler Peter Bo Andersen. 

FUEL er forankret i Frederikssund Kommune, og en stor del af aktiviteterne foregår på Campus Frederikssund, men erhvervsskoler i Hillerød, Ballerup og Lyngby kommer også til at få glæde af projektet.

Borgmester John Schmidt Andersen sætter ligeledes pris på, at der kan samarbejdes mellem kommunerne.

- Det er afgørende for os, at de nye erhvervsuddannelser på Campus bliver en succes. FUEL-projektet hjælper det rigtig godt på vej. Samtidig er FUEL med til at højne vores uddannelsesniveau i regionen generelt, idet vi får skabt nogle erfaringer, som udbredes til andre kommuner, siger John Schmidt Andersen.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik