Togtrafik forsinket: Ung tyv brækkede benet på togskinner

S-togene holdt stille mellem Østerport og København H. i en time fra 20 til 21. Det skyldes et uheld på togskinnerne.

Lidt over klokken 20 tirsdag aften fik Københavns Politi en melding om, at en person muligvis var blevet påkørt af et tog på Nørreport Station.

Det var dog ikke tilfældet, oplyser vagtchef Henrik Svejstrup til TV 2 Lorry.

- Det er en ung mand, der er faldet ud over et hegn. Han faldt ned på skinnerne og har brækket benene. Derfor har togdriften mellem Østerport og København H holdt stille lige siden, siger Henrik Svejstrup.

- Klokken 20.46 fik jeg en melding om, at vi stadig har folk, der arbejder på skinnerne, men det kan ikke vare længe, før togene kører igen. Men det tager altså noget tid at fiksere et brækket ben, få drengen op på en båre og båret ham op fra skinnerne igen, siger vagtchefen.

Ung mand på flugt

Uheldet skete på skinnerne mellem Østerport og Nørreport Station. Drengen er blevet hjulpet op og blev kørt væk i en ambulance.

DSB oplyser, at togene begyndte at køre igen omkring klokken 21, men at der vil være forsinkelser og dermed længere rejsetid hos S-togene og på Kyst- og Øresundsbanen et stykke tid endnu. DSB forventer at køre efter planen omkring kl. 22.30.

Ifølge politiet er der tale om en ung mand, som var på flugt efter et tyveri.

- Manden har stjålet en e-cigaret fra en eller anden. Han er så enten faldet eller sprunget ud over et gelænder ved Østre Anlæg. Lige ved Statens Museum for Kunst, hvor togene kommer ud af tunnellen, siger Henrik Svejstrup til Ekstra Bladet.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik