Sms'er giver besked om ventetid på akutmodtagelse

Nu kan du få en sms-besked om, hvor lang tid du cirka skal vente på at få hjælp på akutmodtagelsen på Køge Sygehus. Det skriver DAGBLADET Køge.

- Det udsprang af den seneste patientundersøgelse, hvor mange ikke følte, de fik nogen information om ventetiden. Det prøver vi nu at gøre noget ved. Det er ærgerligt, at man skal gå hjem efter at have fået en god behandling, og det så alligevel halter med det samlede indtryk, siger ledende oversygeplejerske på akutafdelingen på Køge Sygehus, Poul Mossin.

Problemet fandtes på alle Region Sjællands akutafdelinger, men i første omgang bliver sms-servicen prøvet af i Køge. Virker den, bliver den udbredt til de regionens andre akutafdelinger.

Tilbuddet om at få sms'er om ventetiden er frivilligt. Der vil fortsat også være fokus på mundtlig information i venteværelset, oplyser Poul Mossin.

- Det smarte ved ordningen er, at patienterne på sms'en også får besked om, at det nu er deres tur. Så kan de selv komme ind. Samtidig kan de godt gå ud til eksempelvis caféen uden at være bekymret for, at de ikke kommer til, når det er deres tur, siger han.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sundhed

Collage

playSend eller modtag et virtuelt kram: Overlægen Annette vil sprede glæde i hverdagen

laeger.jpg

Region H: Lægemanglen er knækket - næsten

LCA

Ny behandling på Riget giver blinde synet tilbage

vilde mink

playVilde mink skaber bekymring: Udvalgsformand frygter smitterisiko

Køge

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere